Facebook Pixel Examenregeling (10.12) - Hogeschool Gent
Tip! Eventjes uitgekeken op je kamermuren? Een andere omgeving nodig? HOGENT stelt voor HOGENTenaars studielocaties ter beschikking. In de blok- en examenperiode kan je terecht op verschillende locaties van HOGENT. Meer info ...

In quarantaine? Blijf in quarantaine!

De veiligheid en gezondheid van alle HOGENT-studenten en personeelsleden primeert. Daarom heeft HOGENT beslist dat de quarantaineregel strikt en voor iedereen wordt toegepast. In quarantaine? Draag zorg voor alle andere aanwezige studenten en personeelsleden. Blijf thuis en kom niet naar de fysieke examens in Flanders Expo of op de campus.

Dit geldt ook voor studenten die terugkeren uit een rode zone en studenten die door contact met een besmet persoon in quarantaine moeten.
Niemand hoeft door quarantaine een examenkans te missen. Elke student krijgt een gegarandeerde examenkans door een alternatief examen (bv ander moment of andere vorm) aan te bieden.

Wat doen bij mogelijke besmetting of quarantaine?

Ben je besmet, heb je coronasymptomen, is iemand in je directe omgeving besmet of ben je in quarantaine? Om het virus aan HOGENT geen kans te geven, vragen we je om een (eventuele) besmetting of quarantaine zo snel mogelijk te melden via dit formulier. Meld bovendien je afwezigheid in iBaMaFlex.

Studenten met een positieve test of specifieke vragen, nemen contact op met het diensthoofd Preventie, Milieu en Welzijn Frank Claeys via frank.claeys@hogent.be of de preventieadviseur-arbeidsgeneesheer Mathieu Versée via mathieu.versee@cohezio.be

Ben je verkouden of heb je andere ziektesymptomen? Neem geen risico: blijf thuis. Zo dragen we zorg voor elkaar.