Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 20 01
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

POS TERUGKOMDAG

POS Terugkomdag (½  dag)

Is het al een tijdje geleden dat je de POS-training hebt gevolgd en heb je nood aan een opfrissing? Zijn er onduidelijkheden i.v.m. bepaalde POS-items? Heb je twijfels over hoe je de resultaten van de POS moet interpreteren en rapporteren? Wil je weten hoe andere POS-interviewers bepaalde gesprekken aanpakken?

Neem dan deel aan de POS-terugkomdag!

Voor wie is de POS training? 

Met deze bijeenkomst wil E-QUAL het contact met getrainde en gecertificeerde POS-interviewers bestendigen en de kwaliteit van de afnames garanderen. 

Wie is de trainer?

Remco Mostert
Remco is kwaliteitsmedewerker / POS-interviewer werkzaam bij Stichting Arduin in Nederland. Als Master POS trainer geeft hij regelmatig training in binnen- en buitenland. Naast het interviewen met de POS, interviewt hij ook mensen over hun ondersteuningsbehoefte aan de hand van de SIS (Supports Intensity Scale). Een ander gebied waarbij hij betrokken is betreft de ontwikkeling van een (vereenvoudigd) persoonsgericht ondersteuningsplan.  

Programma:
Deze sessie start met een toelichting rond de laatste stand van zaken m.b.t. de POS (bv: POS-A, POS-C, POS-O, beoordeling door anderen,…). We gaan in op jullie reacties, opmerkingen en vragen, maar wisselen ook ervaringen uit over de werkzame elementen van het POS-interview.

Praktisch

Neem een kijkje op de agenda om te zien wanneer de volgende POS-training georganiseerd wordt.