Facebook Pixel Chemische en microbiële analyse - Hogeschool Gent
Foto Chemische en microbiële analyse

Chemische en microbiële analyse.

C

Chemische en microbiële analyse.

Chemische analyse levensmiddelen

We kunnen de meest frequent toegepaste analyses ter bepaling van de chemische samenstelling van voedingsmiddelen uitvoeren, zoals de bepaling van het gehalte aan droge stof, as, zout, eiwit, vet, suiker, vitamine C, mineralen,…

Microbiologische analyse levensmiddelen

Ook voor de microbiologische analyses van levensmiddelen op bedervers of hygiëne-indicatoren kan je bij ons terecht: totaal (an)aeroob kiemgetal, melkzuurbacteriën, Enterobacteriën, gisten & schimmels, S. aureus,….

Microbiologische analyse infrastructuur

Daarnaast beschikken wij over de mogelijkheid om in jouw bedrijf of labo oppervlaktebemonsteringen (swabs, petrifilm, rodac, ATP-metrie) te komen uitvoeren. Identificatie van de microbiële flora behoort ook tot de mogelijkheden.

Doelgroep

Voedingsbedrijven

Contact

lieve.vermeiren@hogent.be
nathan.vandereecken@hogent.be