Foto Agenda

Agenda.

A

Proclamaties
Opgelet! Inschrijven is verplicht en uitsluitend mogelijk op uitnodiging met de inschrijvingslink die de afgestudeerde krijgt toegestuurd via mail uiterlijk op 18 september. Heb je vragen over je …
oktober
Gent en Aalst
Navorming oplossingsgericht coachen

Deze vorm van coaching leert je oog hebben voor sterktes in plaats van tekortkomingen en naar de toekomst kijken in plaats van te graven in verleden. Door jezelf een nieuwe denk- en zienswijze aan te meten, ontwikkel je nieuwe invalshoeken en verander je je begeleidingsstijl. Waar je vroeger dacht vast te zitten, dienen zich weer nieuwe kansen aan. Zo creëer je tal van mogelijkheden voor jezelf, je medewerkers, cliënten of leerlingen.

Instuif: beslis mee over de vrije ruimte rond gebouw T

Het nieuwe gebouw T aan campus Schoonmeersen wordt stilaan in gebruik genomen. Het terrein errond wordt een open campus voor zowel studenten, medewerkers HOGENT als voor de buurt.
In afwachting van een latere invulling creëert een projectgroep hier een levend lab waar dingen kunnen gebeuren, waar zaken ontstaan. HOGENT wil deze groene ruimte mee laten uitdenken en realiseren van onderuit, samen met iedereen die zich betrokken voelt met deze plek.

21 oktober (16 uur)
Campus Schoonmeersen
How to bridge the financial gap: Belang van cost accounting & marge-analyses

Navormingsreeks voor boekhouders en hoofdboekhouders van bedrijven in samenwerking met Conessence. 

22 oktober 2019
Maaltebruggekasteel (eerste verdieping)
Kick-off Centrum voor Ondernemen - De meerwaarde van een ondernemende reis

Een panel van student-ondernemers en ondernemers geven u een inkijk in de boeiende realiteit en zingeving van het ondernemerschap. 

22 oktober 2019 (18.00 uur)
Campus Schoonmeersen, HOGENT
Lezing - Precisieveredeling in planten: van Flavr Savr tot Calyno

HOGENT en Erasmushogeschool Brussel bundelen de krachten voor een reeks lezingen rond misvattingen over voeding. Elke lezing heeft een ander thema. 

22 oktober 2019 (19.00 - 21.00 uur)
Campus Schoonmeersen, Gent
Updates accountancy-fiscaliteit: vennootschapsrecht (boekhoudrecht)

In samenwerking met de Vereniging van accountants, bedrijfsrevisoren, belastingconsulenten, boekhouders en fiscalisten (VABF-erkennings­nummer B0446/2016-01) organiseert HOGENT een reeks van navormingen rond accountancy-fiscaliteit.

24 oktober 2019 (18 - 21 uur)
Campus Schoonmeersen
International Café
Wil je volgend jaar naar het buitenland? Kom dan naar het Internationaal Café. Ontmoet studenten die al in het buitenland zijn geweest voor studie of stage. Verzamel informatie tijdens …
24 oktober (17 tot 20 uur)
Campus Schoonmeersen
Openlesdagen Aalst
Een goede manier om een toekomstige opleiding te kiezen, is gewoon komen proeven. Proeven van de leerstof, van de manier van lesgeven, van de sfeer op de campus. Gewoon een échte les …
Steeds langer zullen we leven... In de gloria?

Samen bijdragen aan de levenskwaliteit van personen met een verstandelijke beperking, ook wanneer ze ouder worden.

31 oktober 2019 (13.00 uur)
Zebrastraat, Gent