Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
+32 (0)9 243 20 01
fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
+32 (0)9 243 27 00
fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
+32 (0)9 243 22 00
fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
+32 (0)9 267 01 00
www.hogent.be/arts
schoolofarts@hogent.be

Sociale media

COACHINGSCAFÉ - PAUZE WERKT

Afbeelding Coachingscafé - Pauze werkt

In deze hectische tijden horen we steeds meer de roep om vertraging. We klagen over tijdsdruk en moeilijkheden met de life-workbalance. We raken geblokkeerd door stress en twijfel.
Wat als de antwoorden op onze levensdilemma's eigenlijk al aanwezig zijn? Focusing helpt je te luisteren naar de signalen van je eigen lichaam en draagt bij tot een ander niveau van ‘weten’ dan je gewoon bent. Hiervoor moet je een pauze inlassen en stilte creëren. (H)erkennen van wat er speelt, gebeurt in een proces van aanvaardende aandacht en vertrouwen. Wat we gewoonlijk “emotie-regulatie” noemen, krijgt hierdoor een andere dimensie.
Keuzes maken wordt een vanzelfsprekendheid. Obstakels veranderen in wegwijzers. Zelfkritische gedachten hanteer je voortaan als hulpbronnen. Coaching met Focusing is een milde benadering die mensen van binnenuit in beweging brengt. Focusing is ontwikkeld door Eugene Gendlin en situeert zich binnen de cliënt-centered benadering en existentieel welzijn.

Els Thibau is orthopedagoog en praktijklector die studenten coacht in zowel het ontdekken van zichzelf in het werkveld als in het ontdekken van nieuwe horizonten tijdens buitenlandse  stage. Bovendien is zij Focus Trainer en helpt ze mensen stilstaan bij de wijsheid van het eigen lichaam.

Deze coachingcafé's zijn een initiatief van de HoGent-vakgroep Orthopedagogie

Praktisch

17 mei 2018 - 19.00 - 21.00 uur
KASK School of Arts
Campus Bijloke
Louis Pasteurlaan 2
9000 Gent

Kostprijs

  • Standaardticket: €10
  • Personeelsticket: €5

Ticket boeken

Contact

christel.derijdt@hogent.be


ANNULERING
De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien. Bij het uitblijven van een storting na betalingsherinnering zal de HoGent genoodzaakt zijn een bindende factuur op te zenden.
Wanneer je zelf annuleert, wordt het inschrijvingsgeld voor deze dag niet terugbetaald, noch worden er creditnota’s opgemaakt. Iemand mag wel in jouw plaats de workshop bijwonen, indien je dit vooraf doorgeeft aan fmw.studiedagen@hogent.be
Bij het niet bereiken van een minimum aantal inschrijvingen, zal HoGent zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Alleen in dit geval zal het reeds betaalde inschrijvingsgeld teruggestort worden.
BEELDVORMING
Inschrijven op deze pagina betekent ook dat je je ermee akkoord verklaart dat je gefotografeerd en/of gefilmd kan worden tijdens deze publieke studiedag. Mocht je hier niet mee akkoord gaan, contacteer ons op fmw.studiedagen@hogent.be