Facebook Pixel Coachingscafé 3: Perfectionisme: een gave of vergiftigd geschenk? - Hogeschool Gent
Foto Coachingscafé 3: Perfectionisme: een gave of vergiftigd geschenk?

Coachingscafés seizoen 2021-2022.

C

Coachingscafés seizoen 2021-2022.

Een ontmoetingsplaats voor coaches, supervisoren en teambegeleiders uit het werkveld en andere geïnteresseerden. De avonden bestaan uit een lezing over een bepaald thema rond supervisie en coaching in het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnemen is laagdrempelig en budgetvriendelijk. Je kan een ticket kopen per sessie of een combiticket voor alle sessies. Achteraf is er gelegenheid om andere professionals te ontmoeten in het KASKcafé.


Coachingscafé: Perfectionisme: een gave of vergiftigd geschenk? (Liesbeth Boone)

13.01.2022

Doorzetten, graag controle houden, niet snel tevreden, kritisch voor zichzelf of anderen, faalangst of uitstelgedrag. Herken je dit bij jezelf of je cliënten? Het zijn elementen die we vaak zien bij mensen met perfectionisme.
Tijdens dit coachingscafé staan we stil bij wat perfectionisme precies (niet) is, waar het vandaan komt en bespreken we enkele oplossingsgerichte handvaten om het perfectionisme los te laten: van moeten naar willen.

Liesbet Boone is klinisch psychologe. Ze werkt als HR Coach aan de UGent waar ze zich focust op carrière­ontwikkeling en leiderschap. Binnen haar zelfstandige praktijk geeft ze vormingen, lezingen en workshops over perfectionisme.

Koop je ticket online


PROGRAMMA SEIZOEN 2021-2022


09.09.2021

09.09.2021
Werken met groepen & Teamcoaching - Chris Van Dam en Chris De Rijdt, HOGENT

07.10.2021
Motivational Interviewing - Rob d'Hondt

13.01.2022
Perfectionisme: een gave of vergiftigd geschenk? - Liesbeth Boone

24.03.2022
CLIC-bemiddeling - Christine Vancouillie

05.05.2022
Inspirerend coachen - Jirka Van Haegenborgh en Ans Mouton

Datum

donderdag 13 januari 2022
19.15 - 21 uur

Doelgroep

Geïnteresseerden uit het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnamebewijs

Je ontvangt een aanwezigheidsattest.

Prijs

  • € 12: standaardticket per sessie
  • € 6: HOGENT-personeelsleden

Locatie

Campus Bijloke
Louis Pasteurlaan 2
9000 Gent

kaart

Info

Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij christel.derijdt@hogent.be. Voor praktische vragen kan je contact opnemen met celevents@hogent.be.

Check voor vragen rond betalingen, parkeren, attesten etc. ook even de FAQ onderaan de ticketpagina.

Groepstrainingen op aanvraag

Is een bepaalde studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je organisatie? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal op maat kan? Mail naar expertise@hogent.be.


ANNULERING Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze sessie te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug. Zelf je ticket annuleren kan tot zeven dagen vooraf en alleen aan te vragen door in te loggen via je Eventbrite-ticketaccount onder de rubriek Tickets.