Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
+32 (0)9 243 20 01
fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
+32 (0)9 243 27 00
fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
+32 (0)9 243 22 00
fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
+32 (0)9 267 01 00
www.hogent.be/arts
schoolofarts@hogent.be

Sociale media

EVIDENCE BASED HRM IN DE GEZONDHEIDS- EN WELZIJNSZORG

Afbeelding Evidence based HRM in de gezondheids- en welzijnszorg

Stuur jezelf en je team aan op basis van DISC-profielen

vrijdag 9 maart 2018 - GENTTicket boeken

Hoe kan je je team motiveren om een project te doen slagen? Een goeie communicatie is de sleutel! Tijdens deze opleiding leer je jezelf en je team analyseren aan de hand van het DISC-model. Concrete handvaten worden aangereikt om je eigen valkuilen beter te begrijpen en gerichter met je teamleden om te gaan.

In de voormiddag biedt de opleiding concrete aanknopingspunten om anderen te motiveren, bij te sturen en onderlinge conflicten aan te pakken. In de namiddag staan we stil bij het aspect ‘zicht krijgen op gedrag: hoe doen we wat we doen?’

We lichten toe hoe je het gedrag van een medewerker kan inschatten en zijn kernkwaliteiten kan duiden. Meer nog, het laat je toe om medewerkers met bepaalde gedragsprofielen aan te trekken en zelfs teams op basis van deze profielen samen te stellen. 

Leidinggevenden, verantwoordelijken, stafmedewerkers in de zorg- en welzijnssector

Tickets

€125Ticket boeken

  • Inclusief syllabus, koffie, broodjeslunch
  • Plaatsen zijn beperkt. Boek tijdig je ticket!
  • Betalingsinstructies vind je op de e-mail die je in je automatisch ontvangt op het mailadres dat je registreerde. Wens je via factuur te betalen in plaats van je inschrijvingsgeld te storten, dan kan dat via de link die je op je bevestiging vindt.
  • Personeelsleden van de HoGent hoeven niet zelf over te schrijven, dit wordt intern verrekend als je je vakgroep vermeldt en toestemming hebt van je vakgroepvoorzitter.

Waar?

HoGent
Campus Schoonmeersen - Sporthal
Sint-Denijslaan 251
9000 Gent
Meer info over onze bereikbaarheid


Wanneer?

vrijdag 9 maart 2018
9 tot 17 uur

Deelnemers ontvangen een aanwezigheidsattest.


    ANNULEREN De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien. Bij het uitblijven van een storting zal de HoGent genoodzaakt zijn een bindende factuur op te zenden naar je persoonlijk adres. Wanneer je zelf annuleert, wordt het inschrijvingsgeld voor deze dag niet terugbetaald, noch worden er creditnota’s opgemaakt. Iemand mag wel in jouw plaats de workshop bijwonen als je dat vooraf doorgeeft aan fmw.studiedagen@hogent.be. Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal de HoGent zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je wordt daarvan tijdig per e-mail op de hoogte gebracht. Alleen in dit geval zal het reeds betaalde inschrijvingsgeld teruggestort worden.

    BEELDVORMING Inschrijven op deze pagina betekent ook dat je je ermee akkoord verklaart dat je gefotografeerd en/of gefilmd kan worden tijdens deze publieke studiedag. Mocht je hier niet mee akkoord gaan, contacteer ons op fmw.studiedagen@hogent.be