Facebook Pixel Hangmatbeleggen is dat mogelijk - Hogeschool Gent
Foto Hangmatbeleggen is dat mogelijk

Hangmatbeleggen: is dat mogelijk?

H

Hangmatbeleggen: is dat mogelijk?

Ticket kopen

Denk je bij 'beleggen' spontaan aan hectische beurs­vloeren vol makelaars of schommelende beurskoersen? Waarschijnlijk denk je: beleggen is niets voor mij. Het lijkt te riskant, te tijdrovend en voorbehouden voor mensen met genoeg geld en tijd. Maar wat als beleggen ook gewoon vanuit je hangmat zou kunnen?

De inflatie knabbelt aan je spaargeld, je spaargeld wordt door de lage rentes op je spaarrekening niet gecompenseerd, ... Stel je voor dat je je financiële toekomst zou kunnen veiligstellen zonder stress, zonder dagelijkse koersupdates en zonder de noodzaak van een fortuin.

Dit is waar "Hangmatbeleggen" over gaat. In deze lezing kom je alles te weten over passief of indexbeleggen aan de hand van ETF's en laten we je zien hoe je, met minimale inspanning, je geld kunt laten groeien terwijl jij ontspannen in je hangmat ligt.

Laat je geld voor jou werken, terwijl jij geniet van het leven. Ontdek tijdens deze lezing de eenvoudige weg naar beleggen.

Programma.

18.30 uur


Verwelkoming

18.35 uur


Lezing door Tim Nijsmans

Tim Nijsmans is de auteur van het boek 'De hangmatbelegger'.
Klik hier om het boek in te kijken. 

19.35 uur


Q&A

Nadien is er de mogelijkheid tot aanschaffen van het boek ‘De hangmatbelegger: Zorgeloos beleggen voor mensen met weinig tijd’ van Tim Nijsmans

 

Doelgroep

  • Studenten
  • Alumni
  • Personeel HOGENT
  • Geïnteresseerden
 

Wanneer?

Donderdag 7 december 2023
18.30 tot 20 uur

 

Locatie

HOGENT campus Schoonmeersen D
Auditorium D
V. Vaerwyckweg 1
9000 Gent

 

Kostprijs

€ 5
Ticketprijzen zijn vrijgesteld van btw. (art 44 § 2.4°)

 

Vragen?

Sfeerbeeld van studenten achter computer

Alles is duidelijk, je hebt genoeg info en je bent volledig overtuigd? Koop dan snel je ticket!

Ticket kopen

ANNULERINGSVOORWAARDEN Bij het niet bereiken van een minimum­aantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze bijscholing te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug. Zelf annuleren kan tot 7 dagen vooraf mits betaling van de administratieve kost. Een vervanger laten deelnemen kan altijd. Mail naar ineke.devleeschouwer@hogent.be.

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

Micro degree financiële planning voor particulieren

Met de micro degree financiële planning voor particulieren verhoog je jouw financiële geletterdheid: een persoonlijke verrijking en een noodzaak in de maatschappij. Je leert alles over …

Financiën en verzekeringen

Financiën en verzekeringen (financie- en verzekerings­wezen) is een afstudeer­richting van de professionele bachelor bedrijfs­management aan HOGENT. In deze opleiding leer je meer …

bijscholingen

Bekijk ons uitgebreid aanbod navormingen, studiedagen, bijscholingen of nascholingen, workshops, symposia en congressen. Dit zijn korte vormingen van een of meerdere dagen. Een ideale manier om je …

Connect
Blijf up-to-date over nieuws, onderzoek, bijscholingen en events met HOGENT Connect. Selecteer de thema's die jou interesseren.