Facebook Pixel Inclusiebeurs Iedereen inclusief - Hogeschool Gent

Het Vlaams Welzijnsverbond en HOGENT organiseren in het voorjaar van 2021 samen de eerste inclusie­beurs in Vlaanderen. We focussen ons op inclusief samenleven van personen met ondersteunings­noden en de mensen rondom hen: familie­leden, buren, vrienden, professionals…

We willen je als bezoeker onderdompelen in verhalen, beelden, emoties, inzichten, ideeën en uitdagingen voor de toekomst. We zien inclusie hierbij als het inzetten op verbinding, erbij horen, deelnemen, gemist worden… Diversiteit maakt het samenleven rijker!

Praat online mee! #inclusiebeurs

Help om met je organisatie het inclusie­gedachtegoed mee verspreiden.

Ben je betrokken bij een organisatie die focust op inclusie? Zin om je inclusieve creativiteit aan te boren en je ongebreideld te laten inspireren door tal van collega's?

Word lid van onze gloednieuwe, digitale ontmoetings­ruimte op Facebook: ‘inclusie­beurs: digitaal traject’. Kennis­deling en inspiratie troef!

Praat mee!
#inclusiebeurs

Ongetwijfeld heb jij ook iets te delen. Aarzel dus niet om je digitaal voorstel in te zenden. Geen podium­vrees! Alle kleine, fijne voorstellen zijn welkom: een quote, gedicht, foto, filmpje… Zoek het niet te ver. Je hoeft niet volledig uit je comfortzone te treden. Wij staan wel alvast te springen om samen met jou verder te schrijven aan het inclusie­verhaal.

Go for it!
Meld je idee

Meer info

Meer info volgt, dus hou zeker deze pagina in de gaten.
Wil je verwittigd worden wanneer we meer info hebben over de inclusie­beurs? Laat dan gerust je contact­gegevens achter.

Hou me op de hoogte

Heb je nu toch al vragen? Stuur dan een mailtje naar lille.dumortier@vlaamswelzijnsverbond.be.

OPGELET!De aanvankelijke datum van dit evenement (09.09.2020) werd geannuleerd als preventieve maatregel tegen de verspreiding van het corona­virus. Deze inclusie­beurs verplaatsen we naar het voorjaar van 2021. De nieuwe datum wordt hier later meegedeeld. Meer info en adviezen over COVID-19 vind je op www.hogent.be/coronavirus en www.info-coronavirus.be.