Facebook Pixel Lancering LifeCity app - Hogeschool Gent
Foto Lancering LifeCity app

LifeCity app-lancering

L

LifeCity app-lancering

De afgelopen vier jaar ontwikkelde een onderzoeksteam van HOGENT in cocreatie met kinderen, jongeren en hun begeleiders uit de jeugdhulp de app LifeCity: een gesprekstool voor begeleidingsgesprekken rond emoties, talenten, dromen en hulpbronnen van kinderen en jongeren

Benieuwd naar de virtuele rondleiding in LifeCity, de digitale stad? Kom op deze studiedag alles te weten over onze app.

Aanbod: Je ontvangt ter plaatse gratis de bijbehorende, praktische handleiding.

Beknopt programma

  • dr. Bruno Vanobbergen, Agentschap Opgroeien, over de plannen met Opgroeien
  • Erik De Belie, HOGENT, over het belang van emotionele verbondenheid en het regisseren van je verhaal
  • Getuigenis over de beleving van individuele begeleidingsgesprekken
  • Onderzoeksproces ontwikkeling app
  • Voorstelling app LifeCity & good practices uit het werkveld
  • Lunch en netwerkmoment met inachtname COVID 19- veiligheidsvoorschriften.

Bestel je tickets online

 

Doelgroep

Iedereen die werkt met kwetsbare kinderen en jongeren & hun netwerk en die met hen in gesprek wil gaan rond hun ondersteuningsnoden om een positief leefklimaat te bewerkstelligen.

 

Wanneer?

16 september 2021
9.00 - 14.00 u.

 

Locatie

GENT - Congrescentrum Zebrastraat

 

Vragen


ANNULERING Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze sessie te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug. Zelf je ticket annuleren kan tot zeven dagen vooraf en alleen aan te vragen door in te loggen via je Eventbrite-ticketaccount onder de rubriek Tickets.

Groepstrainingen op vraag

Is een studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je organisatie? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. HOGENT biedt deze groepstrainingen aan onder de noemer dienstverlening. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Ook een training op maat kan. Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal kan? Mail naar expertise@hogent.be.

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

FAITH
LifeCity: een gesprektool voor begeleidingsgesprekken rond emoties, talenten, dromen en hulpbronnen van kinderen en jongeren.
Positief overleg tussen Wouter Beke en FAITH-onderzoekers

Gisteren ontving Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke HOGENT-collega’s van het onderzoeksproject FAITH, wat staat voor ‘FAciliterende IT bij individuele begeleidingsgesprekken in de …

Technologie als breekijzer voor moeilijke gesprekken

Een app gebruiken om moeilijke gesprekken vlotter te laten verlopen, het klinkt misschien contradictorisch. Toch blijkt dat de gesprekstool die HOGENT-onderzoekers hebben ontwikkeld voor toepassing …