Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

VERGOEDING DIENSTVERPLAATSINGEN MET CAMBIO

In april 2011 besliste het bestuurscollege om het reglement 'vergoeding verplaatsingskosten' te actualiseren (B/BC/2011/DFIN/4001). Als extra service daarbij heeft het bestuurscollege nu beslist om ook in een formule van autodelen te voorzien, zoals aangeboden door de firma 'Cambio'. Met een systeem van poolkaarten kunnen personeelsleden een auto voor dienstverplaatsingen gebruiken bij de firma Cambio.

Wat is een dienstverplaatsing?

Voor de goede orde: een dienstverplaatsing is een verplaatsing uitgevoerd in het kader van de functie van de woonplaats of de (administratieve) standplaats naar een bestemming die geen plaats van tewerkstelling is. De (administratieve) standplaats is een vestigingsplaats van de HoGent waar het personeelslid zijn ambt uitoefent.

Hoe werkt het?

De HoGent beschikt over poolkaarten. Deze poolkaarten staan niet op naam, maar op een faculteit/directie/dienst, en worden beheerd per faculteit, directie of dienst. Wenst iemand een Cambio-wagen te gebruiken, dan maakt de contactpersoon een reservering op een kaart, die dan ter beschikking gesteld wordt aan een personeelslid. Je kan de poolkaarten verkrijgen via de onderstaande contactpersoon voor jouw faculteit/directie/dienst.

Met de kaart kan je de wagen openen en de boordcomputer controleert of de reservering in orde is. De Cambio-wagens staan op gereserveerde parkeerplaatsen verspreid over verschillende steden. In Gent zijn er vandaag 24 standplaatsen.

Je haalt de auto af aan zijn standplaats en brengt hem daar na gebruik terug. Zo ben je bij terugkeer ook altijd zeker van een parkeerplaats.

Contactpersonen