Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

FINGERDOUGH

Afbeelding Fingerdough

Fingerdough is een tijdelijk project dat studenten Astrid, Frie, Arnout, Max en Najiba dit jaar hebben opgestart in het kader van het vak Strategisch Business Project aan de faculteit Bedrijf en Organisatie. Deze mini-donuts zijn kleiner en handiger dan de originele donuts en ze zien er bovendien aantrekkelijker uit.

Leverancier Vandemoortele NV garandeert de beste kwaliteit. Fingerdough is dus een vers, licht verteerbaar product zonder bewaarmiddelen. Daarenboven bevatten donuts minder calorieën dan de meeste lekkernijen in snoepautomaten zoals chips en chocolade.

Het concept van Fingerdough is volledig nieuw. De donuts worden in transparante doosjes verpakt, zodat de consument ze op een handige wijze kan meenemen en verdelen onder vrienden en collega’s. Het is zelfs nog plezieriger om de donuts te dippen in een sausje met banaan-, aardbei- of speculoossmaak. Voor de liefhebbers bereidde patissier Fevery de lekkerste chocoladesaus.

De doelgroep van Fingerdough is vooral studenten tussen 13 en 26 jaar. Na een succesvolle verkoop in campus Mercator op 29 februari (vijfenvijftig doosjes met vier donuts verkocht in slechts twee uur!), werd ook het publiek van Kinepolis overtuigd.

Dergelijke events worden op een uiterst georganiseerde en creatieve manier aangepakt. De studenten maken hiervoor onder andere gebruik van een display en van audiovisuele middelen. Foto’s van onze promoties zijn te vinden op de website www.fingerdough.com  en op onze Facebook-pagina, waar ook de Youtube-filmpjes te zien zijn. De volgende verkoop vindt plaats op 19 april 2012 op campus Mercator.