Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

HOGENT MORNING CALL IN NIEUW JASJE

Afbeelding HoGent Morning Call in nieuw jasje

Komt dat horen! HoGent Morning Call zit in ’ t nieuw. Het programma zelf behoeft na het eerste en meteen vruchtbare seizoen geen introductie meer. Mieke en Bavo startten het nieuwe schooljaar wederom als de studentvriendelijke wekkers die de dramatiek van het donderdagochtendritueel verzachtten. We moeten vanaf heden helaas afscheid nemen van de HoGent-tandemwekker, maaarrrr… nieuw talent dient zich aan. De nieuwe stem, die HGMC helemaal alleen zal dragen, valt vanaf donderdag 6 december te beluisteren bij Urgent.fm. Dat vraagt om een feestuitzending!

HoGent Morning Call zal niet meer op de wekelijkse agenda van Bavo en Mieke staan. Wie, o, wie treedt in de voetsporen van deze twee doorgewinterde radiomakers? Rrrrrompompompom… het is Kim Muylaert!

Kim is geen onbekende in het vrijwilligerscollectief van Urgent.fm (Spoetnik) en net opgepikt door Studio Brussel  voor hun Wild Bunch-concept. Deze Gent-minded Germaniste staat te popelen om jouw donderdagochtend vrolijk in te luiden. Bij wijze van sinterklaasgeschenk komt Kim niet langs de schoorsteen, wel langs jouw radio naar je toe op donderdag 6 december voor haar eerste HGMC-uitzending: de Sinterklaas Special. En ja hoor, ze brengt een geschenkje mee: tien chocoladen sinterklaasbeeldjes. Hoera voor de HGMC-Sint!

Daarnaast blijven het bestaande format, op donderdag tussen 7u30 en 8u30 en de maandelijkse livesessie, ongewijzigd. Zoals vanouds staat in december ook de TOP 100 alweer op het programma. Deze keer nodigt Kim je uit om je bovenste beste dansmoves in de huiskamer te etaleren.

Mis de intrede van het nieuwe HGMC-teamlid niet: op donderdag 6 december om 7.30 uur via 105.3 FM of online via www.urgent.fm. Komt dat horen!