Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

EHB WINT EERSTE ZAALVOETBALTORNOOI

Afbeelding EhB wint eerste zaalvoetbaltornooi

HOGENT trok op dinsdag 27 november met drie teams de bus op richting onze hoofdstad voor het eerste zaalvoetbaltotnooi Erasmushogeschool  Brussel (EhB) - HOGENT. En dat toronooi is één van de resultaten van een inspirerende samenwerking tussen srtudentenvoorzieningen EhB en HOGENT.

Enkele studenten van de faculteit Bedrijf en Organisatie vormden het gelegenheidsteam ‘Joga Bonito’. Daarnaast deden studentenverenigingen Anabolica en Heimdal ook een gooi naar de beker. Helaas was het tornooi voor die laatste twee al afgelopen na de poulewedstrijden. Onder het motto ‘one team’ bleven ze vurig supporteren voor het nog overgebleven HOGENT-team.

(lees verder onder de foto)

 

Joga Bonito wist zich, na een heel spannende halve finale, te plaatsen voor de -althans voor de organisatoren- droomfinale: een HOGENT-team tegen een EhB-team.

Geslaagde eerste editie

In die finale namen ze het op tegen topfavoriet ‘Team LOL’.  Tot grote spijt van de supporters was het ‘de match teveel’ voor Joga Bonito. Dat vond ook Selcuk Özer, de kapitein van de ploeg, na afloop van de wedstrijd: “technisch waren we zeker hun evenknie maar fysiek waren ze veel beter.”

Dat het een geslaagde eerste editie was, was ook te merken in de busrit terug naar Gent. De verbroedering tussen de teams, de zangstonden en de sfeer maakten de dag af. Gelukkig zijn daar geen foto’s van.