Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

ERASMUSTUDENTEN BEDRIJFSMANAGEMENT NEMEN DEEL AAN STAATSBEZOEK IN POLEN

Afbeelding Erasmustudenten bedrijfsmanagement nemen deel aan staatsbezoek in Polen

Op woensdag 14 oktober 2015 namen Erasmusstudenten Anouk De Bruycker (financie- en verzekeringswezen), Delfien Schoonbaert (rechtspraktijk) en Elise De Keyser (rechtspraktijk) deel aan het koninklijk staatsbezoek in Warschau, Polen. Dankzij Flanders Knowledge Area en onze dienst internationalisering kunnen zij terugblikken op een unieke internationale ervaring.

Het seminarie "Student Mobility between Belgium and Poland" stond in het teken van de toegevoegde waarde die studentenmobiliteit kan betekenen op de persoonlijke, academische en professionele ontwikkeling van studenten. In het bijzijn van Koning Filip en Koningin Mathilde kwamen gerenommeerde namen als Rik Torfs, Michèle Sioen en Anne De Paepe aan het woord.

Op de receptie in het bijzijn van het koningspaar, konden Anouk, Delfien en Elise een informele babbel voeren met ondermeer Rik Torfs, rector van de KU Leuven, en Anne De Paepe, rector van UGent. 

"De duur van het seminarie was perfect, er was een duidelijke indeling waarin ongeveer tijdens het midden de Koning arriveerde en die werd afgesloten met drie getuigenissen van zowel Belgen die in Warschau hadden gestudeerd als Polen in België. We kijken alle drie met een grote glimlach terug op deze dag. Het was voor ons zeker een eer om dit te mogen meemaken."

De drie dames studeren op dit moment in Warschau in het kader van Erasmus. Ook zin gekregen in een internationale ervaring tijdens je studies? Check er alles over op onze website.