Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

GEZOCHT: VERZEKERINGSMAKELAARS VOOR ENQUÊTE

Afbeelding GEZOCHT: verzekeringsmakelaars voor enquête

Overnames zijn niet weg te denken binnen de wereld van de verzekeringsmakelaars. Onderzoekers van HOGENT willen een beter zicht krijgen op de factoren die een succesvolle overname van een verzekeringskantoor kunnen beïnvloeden. Ze zijn hiervoor op zoek naar verzekeringsmakelaars die een vragenlijst willen invullen.

In de sector van de verzekeringsmakelaars blijken overnames steeds belangrijker te worden. Kandidaat-overnemers worden daarbij geconfronteerd met uiteenlopende aspecten van zo’n overname. Velen beschikken wel over een up-to-date kennis van verzekeringen, maar missen de nodige achtergrond om het overnameproces met vertrouwen aan te vangen.

Enquête

Via het onderzoeksproject ‘Overname van een verzekeringsmakelaarskantoor’ wil HOGENT de verzekeringsmakelaars op dit alles graag een klare kijk geven, zodat deze zelfverzekerd en goed voorbereid aan een overname kunnen beginnen. Om dit doel te kunnen realiseren, loopt er op dit moment een grootschalige bevraging van verzekeringsmakelaars.

Ben je zelf verzekeringsmakelaar? Vul dan zeker de vragenlijst in, jouw bijdrage is van grote waarde voor het onderzoek!

Ken je een verzekeringsmakelaar? Geef dan gerust de vragenlijst door en help zo mee om het onderzoeksteam van de broodnodige informatie te voorzien.

Heb je nog vragen over het onderzoek of wil je verder op de hoogte worden gehouden? Neem dan contact op met collega Elaine Praet.