Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

GRENZELOOS BIOBASED ONDERWIJS

Afbeelding Grenzeloos Biobased Onderwijs

Op vrijdag 21 april verwelkomen we u graag in Diepenbeek (UHasselt) voor de Startconferentie van het Interreg project ‘Grenzeloos Biobased Onderwijs’. We bieden u een uniek programma aan, met inspirerende sprekers en volop ruimte om contacten te leggen. Bovendien zullen we samen met u en andere partners uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid de interactie aangaan om een aantal concrete stappen te zetten in ons project.

De biobased economy biedt kansen voor economische groei en nieuwe werkgelegenheid in de Vlaams-Nederlandse grensregio. Om die kansen te verzilveren zijn steeds meer goed geschoolde mensen nodig. Binnen het project 'Grenzeloos Biobased Onderwijs' werken daarom 14 partners aan de ontwikkeling van vraaggerichte onderwijsprogramma’s op secundair, hoger én universitair niveau. Ook investeren zij in betere trainings- en researchfaciliteiten voor onderwijs en bedrijfsleven.

Met uw waardevolle input kunnen we de marktvraag nog beter in kaart brengen en samen vooruit kijken. Waar staan we over 10-15 jaar? Waar gaan de grootste biobased ontwikkelingen plaatsvinden? En hoe kunnen we daar effectief op anticiperen?

Meer informatie over het programma en de locatie vindt u op onze speciale Event-pagina op de website van UHasselt. U kunt zich daar ook aanmelden. http://www.uhasselt.be/startconferentieGBO

Namens alle partners van Grenzeloos Biobased Onderwijs graag tot 21 april!