Facebook Pixel HOGENT Ereambassadeurs 2019 - Hogeschool Gent
Foto HOGENT Ereambassadeurs 2019

Ereambassadeurs 2019.

E

Ereambassadeurs 2019.

Maak kennis met de ereambassadeurs van
2019.

Naar jaarlijkse traditie benoemt HOGENT elk jaar één afgestudeerde per faculteit tot ereambassadeur. Zo worden verdienstelijke bijdragen van oud-studenten in de schijnwerpers gezet. Van harte gefeliciteerd aan deze drie kersverse ereambassadeurs!

 

Faculteit Bedrijf en Organisatie:
Jozefien Jorissen

Jozefien Jorissen studeerde af in de opleiding HOGENT retailmanagement en werkt nu als store manager bij C&A, waar ze als partnerbedrijf ook ieder jaar studenten de kans geeft om ervaring op te doen. Met haar enthousiasme weet ze het onderwijs en het werkveld te verbinden als geen ander.

 

Faculteit Mens en Welzijn:
Marino Van Moortel

Marino Van Moortel studeerde af in de lerarenopleiding aan HOGENT en werkt nu als directielid bij GO! Lyceum Gent. In samenwerking met zijn collega's, externe partners én met de leerlingen geeft hij vorm aan het onderwijs van morgen.

 

Faculteit Natuur en Techniek:
Silke Mattheeusen

Silke Mattheeusen studeerde af aan HOGENT in de bacheloropleiding modetechnologie en volgde nadien nog een banaba internationaal bedrijfsmanagement. Eerder dit jaar startte ze met Studio ERROR haar eigen duurzame kledinglabel, iets waar ze al sinds haar twaalfde naar toe heeft gewerkt.

 

Publicatiedatum: 16 december 2019

Publicatiedatum: 16/12/2019