Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

HOGENT LANCEERT DIGITAL MASTERS ACADEMY

Afbeelding HoGent lanceert Digital Masters Academy

HoGent lanceert Digital Masters Academy. Een unieke samenwerking met Google en Bloovi Me.

De HoGent organiseert nu al voor het derde jaar op rij een opleiding digitale marketing in 25 sessies. Die opleiding moet tegemoetkomen aan de stijgende vraag van professionelen naar meer digitale knowhow. Uniek is de dit jaar opgestarte samenwerking met Google en Bloovi Me in de Digital Masters Academy.

Dankzij de Digital Masters Academy kunnen alle geïnteresseerde hogeschoolstudenten de certificaten van Google behalen en reële praktijkervaring opdoen door het opzetten van campagnes voor KMO’s met een echt budget.

Na het succesvol slagen van de examens helpt Bloovi Me studenten aan een studentenjob in hun expertisedomein. Zo kunnen ze bij afstuderen relevante ervaring op hun CV plaatsen en hebben ze een streepje voor als ze de arbeidsmarkt betreden. “Liefst 30% van de geplaatste studenten mag blijven en heeft zo meteen een vaste job”, vertelt Camille Meert van Bloovi Me.

Decaan van de faculteit Bedrijf en Organisatie Jan Schelstraete: “Liefst 400 studenten maken zich op voor een reële digitale onderdompeling. Belangrijk daarbij is dat alle opleidingen van onze faculteit betrokken zijn: office, retail- en bedrijfsmanagement, toegepaste informatica en ook een deel van de vervolgopleidingen. Dankzij het unieke partnership met Google en Bloovi Me biedt de HoGent de studenten zo een arbeidszekere toekomst.”

Meer info over de Digital Masters Academy via deze link.