Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

MICHELLE EN ROBIN WINNAARS VAN DE "NEW YORK PHOTO CHALLENGE"

Afbeelding Michelle en Robin winnaars van de

Begin februari trokken bijna 100 HoGentenaars tijdens het intersemestrieel op studiereis naar New York. De faculteit Bedrijf en Organisatie koppelde een heuse fotowedstrijd aan deze studiereis. Gisteren werden de winnaars Michelle en Robin in de bloemetjes gezet.

De jaarlijkse studiereis naar New York is bijzonder populair bij de studenten. De reis bestaat uit een mix van studie en ontspanning. De studenten doen 2 volle dagen en 1 avond bedrijfsactiviteiten. Deze activiteiten worden in rekening gebracht voor hun studiecurriculum. Ze bezochten dit jaar onder meer de Verenigde Naties, Google, Estée Lauder en Belgian Waffles. 

Tijdens de reis kregen de studenten de kans om deel te nemen aan de "New York Photo Challenge". De opdracht was simpel: een leuke, originele foto maken met de HoGent-vlag in een typische New York-setting én die dan delen op de sociale media met de #hogentinnewyork. 

 

Twee van die deelnemers werden gisteren tot winnaar gekroond. Robin De Clercq en Michelle Vanfleteren (allebei studenten office management, afstudeerrichting management assistant) werden beloond met een heus HoGent-cadeaupakket, een FNAC-cadeaubon én nog een persoonlijke attentie van hun lector Nadine De Donder.

Robin, Michelle én alle andere deelnemers toonden zich opnieuw echte doeners en HoGent-ambassadeurs. Hartelijk dank en nog veel succes in jullie (studie)carrière!