Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

SCHOOL OF ARTS PRESENTEERT ACHT VOORTGEZETTE OPLEIDINGEN

Afbeelding School of Arts presenteert acht voortgezette opleidingen

School of Arts presenteert acht voortgezette opleidingen -waaronder een aantal fonkelnieuwe - die volgend academiejaar starten en waarvoor je vanaf nu kan inschrijven.

European Postgraduate in Arts in Sound (EPAS) 

Specialiseer je in geluid als zelfstandige artistieke discipline en in relatie tot een multi-mediale praktijk. Je gaat deel uitmaken van een Europese netwerk van instituten en experten en ontwikkelt je eigen projecten binnen een internationale omgeving.

Meer info

Hedendaagse
Muziek

Werk onder leiding van Ictus en SPECTRA aan artistieke projecten met een uitdrukkelijke focus op recent gecomponeerde muziek. Creëer en interpreteer nieuw werk van zowel jonge als gevestigde hedendaagse componisten.

Meer info

Soloist
Classical Music 

Verdiep je als uitvoerend musicus in het solorepertoire en bereik zowel op speltechnisch als op interpretatief vlak een uitmuntend niveau.


 

Meer info

 

Musical Performance Practice 

Voer als musicus - individueel of als ensemble - een artistiek onderzoek. Laat je begeleiden door een of meerdere docenten van het Gentse Conservatorium, allen specialist op het vlak van de uitvoeringspraktijk, musicologen en doctorandi in de kunsten.

Meer info

Curatorial
Studies 

Specialiseer je in de actuele tentoonstellingspraktijk, in museale problematieken, en in conservatie, collectievorming en collectiemanagement m.b.t. actuele kunstwerken.

 

Meer info

Digital
Storytelling 

Verfijn je skills rond storytelling, het vinden en bereiken van een online publiek en je digitale vaardigheden. Je wordt klaargestoomd om je verhaal te vertellen en te verspreiden met de nieuwste mediavormen voorhanden.

 

Meer info

 

Landschaps-
ontwikkeling 

Focus je op het landschap en op de manier waarop het door ruimtelijk ontwerp kan worden ontwikkeld. Leer het landschap zelfstandig en kritisch te lezen om zo creatieve én gemotiveerde inrichtingsvoorstellen te doen.
 

Meer info

Specifieke leraren-
opleiding in de kunsten

Stap in het kunstonderwijs en neem door jouw enthousiasme en dynamiek geïnteresseerden mee in een wereld van artistieke ontwikkeling en creatie. Aansluitend op je masteropleiding kies je de optie beeldende kunsten, muziek, drama of audiovisuele kunsten.

Meer info