Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

STUDENTEN ACCOUNTANCY-FISCALITEIT WINNEN FINALE HIGHPRO

Afbeelding Studenten accountancy-fiscaliteit winnen finale HighPro

HoGent-studenten zijn doeners en dat bewezen ze eens te meer tijdens de finale van het HighPro-project afgelopen week in de Thomas More Hogeschool in Geel.

HighPro is een simulatiewedstrijd tussen verschillende hogescholen in samenwerking met Handson & Partners. De verschillende hogescholen vormen groepjes van maximum 8 personen en richten in groep een fictief consultancybedrijf op. Ze krijgen verschillende opdrachten en eindigen met het afsluiten van het boekjaar voor hun bedrijf. Het volledige project wordt gepresenteerd in de vorm van algemene vergadering van de aandeelhouders waarbij de jury de rol van aandeelhouder opneemt.

Na beraadslaging van de vakjury kwam het HoGent-team als grote overwinnaar uit de bus. Accountancy-fiscaliteitstudenten Laura Behiels, Ruben Colman, Chelsea Cools, Stefany De Geyter, Renata Horvatova, Hamza Khatibi, Thomas Van Den Abbeele en Dieter Vanden Heede bleken over de beste papieren te beschikken en overtuigden de vakjury. 

HoGent-prijzenkast blijft uitbreiden

Het is al de tweede keer dat HoGent-studenten in de prijzen vallen dit jaar. In februari werd Stijn Raes, derdejaarsstudent toegepaste informatica, al uitgeroepen tot winnaar van "Master the Mainframe Contest Benelux".