Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

 
Ook in Aalst!

Deze opleiding kan je ook op de campus Aalst volgen. Klik op de knop hieronder voor meer info over deze bruisende stadscampus.

Meer info

Afbeelding Ardiana

“Interesse in de financiële wereld had ik al in het middelbaar. Een passie werd het pas tijdens en na mijn studies financie- en verzekeringswezen aan de HoGent. Ik kreeg les van echte experten in ondermeer beleggingen, kredieten en verzekeringen. Geen saaie hoorcolleges, maar boeiende en begeesterende uiteenzettingen van mensen gedreven door dezelfde passie als ik.

Niet alleen de opleiding zelf was voor mij een openbaring. Dankzij mijn Erasmuservaring kwam mijn professionele én persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling. Ik studeerde vijf maanden in Wenen en die internationale ervaring maakte van mij een echte wereldburger.

De stage van drie maanden was voor mij de ideale afsluiter van de opleiding. Mijn stage bij Belfius was een perfecte mix tussen private banking en het verlenen van commercieel advies. Ik was één van de gelukkigen die ook meteen een job kreeg aangeboden op zijn stageplaats. Ik werk nu als Deputy Private Banker en commercieel adviseur voor Belfius.

Door de constante voeling met de praktijk in de opleiding, mijn Erasmuservaring in Wenen en de topstage bij Belfius kon ik van mijn passie mijn beroep maken.”