Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

 
Ook in Aalst!

Deze opleiding kan je ook op de campus Aalst volgen. Klik op de knop hieronder voor meer info over deze bruisende stadscampus.

Meer info

Afbeelding Maribelle

Afstuderen in het middelbaar onderwijs. Een kruispunt in je leven. Wat nu? Eerst goed nadenken over je persoonlijke passies en ambities en dan op zoek naar een opleiding die daar het best op aansluit. In het brede scala aan opleidingen kwam ik uit bij marketing aan de HoGent.

Ik wil graag een carrière uitbouwen in de evenementenwereld. Events organiseren van A tot Z. De adrenaline voelen van deadlines halen. Samen met de klant naar dat summum: de deelnemers een onvergetelijk event bezorgen. Dat was mijn doel.

Om dat doel te bereiken koos ik eerst voor een brede marketingopleiding. Ik wilde eerst leren hoe dromen die mensen koesteren te vertalen naar reële producten en diensten. Inzicht krijgen in wat de consument drijft én aanspreekt.

Intussen zijn we drie jaar verder en heb ik mijn diploma marketing op zak. Die skills die ik nu onder de knie heb zijn essentieel in mijn carrièreplan: team spirit, initiatief en een creatieve, dynamische out-of-the-box attitude. En dankzij mijn stage bij evenementenbureau Goosebumps heb ik meteen al kunnen proeven van de wereld van de events.

Marketing aan de HoGent is een echte aanrader. De perfecte balans tussen theorie en praktijk. En de ideale basis voor mijn carrièreplan.