Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

PROGRAMMA EN PROJECTEN

 
Ook in Aalst!

Deze opleiding kan je ook op de campus Aalst volgen. Klik op de knop hieronder voor meer info over deze bruisende stadscampus.

Meer info

Afbeelding Programma en projecten

Bedoeling van de opleiding is dat jij een succesvol marketeer wordt.

We go for the real thing

Je opleiding vertoont een evenwichtige verdeling tussen praktijk en theorie. Know how wordt in alle vakken boeiend en zeer up to date toegelicht door cases en marketingmensen uit de praktijk. Er wordt ook vaak in teams gebrainstormd en gewerkt aan concrete en opdrachten & projecten.

In het 3e jaar kan je kiezen tussen ofwel een verdere uitdieping van het communicatiegebeuren voor wie bijvoorbeeld een job als account executive op een reclamebureau wil of de media ambieert.  Ofwel ga je voor het verkoopgebeuren voor wie een sales loopbaan (of start) zou plannen.

Tijdens het 2de semester van dat laatste jaar ga je ook voor een echte onderneming in team een groot marketingproject realiseren. Je sluit je studies af met een stageperiode van 11 weken in binnen- of buitenland. Daarvoor zal je alle zeilen moeten bijzetten, en nog eentje meer misschien. Maar het loont de moeite, want het is voor écht. Geen flauw afkooksel van wat leeft en beweegt in onze sector, maar nothing but the real thing.

Stage

Stage vormt samen met de bachelorproef het sluitstuk van de opleiding Marketing. De stage wordt gespreid over een periode van 11 weken.

In samenwerking met deze partners:

http://www.eacaeducation.eu/ http://www.accbelgium.be/ http://www.sma-belgium.be/

 

Allez vas-y! Ga voor een dubbel diploma HoGent - Ephec

Sinds kort kan je in de afstudeerrichting marketing je laatste jaar volgen in onze partnerhogeschool Ephec in Brussel. Het programma is volledig op elkaar afgestemd. Geef jezelf een taalbad aan het einde van je studiecarrière. Op jouw diploma staan nadien zowel de HoGent als Ephec. Een extra gouden troef op de arbeidsmarkt! Meer info bij de coördinator internationalisering.