Facebook Pixel Workshops Organisatie en Management - Hogeschool Gent
Foto Workshops Organisatie en Management

Workshops voor studiekiezers

W

Workshops voor studiekiezers

In april en mei kun je deelnemen aan online workshops van de bachelor organisatie en management. Daarin ontdek je samen met andere studiekiezers of de opleiding iets voor jou is. Je kan proeven van een aantal belangrijke thema's uit de opleiding in het algemeen of specifiek uit de verschillende afstudeer­richtingen.

Schrijf je in voor een workshop

(Tip: gebruik de zoekfunctie bovenaan het inschrijvings­formulier om meteen de juiste workshop te vinden)

Workshop 'Je verdiende loon'

 georganiseerd door de bachelor organisatie en management

Wat is een realistisch eerste maandloon? En wat staat er allemaal op het loonbriefje van een (toekomstige) werknemer? Afgestudeerde bachelors organisatie en management worden vaak ingeschakeld in de loonadministratie. Je komt tijdens deze workshop ook te weten wat de loonkosten juist inhouden en hoe ze worden geregistreerd.

Workshop 'Le pitch parfait: presenteren met impact'

 georganiseerd door de bachelor organisatie en management

In deze meertalige workshop (FR-NL) leer je hoe je effectief en creatief kan presenteren. Hoe je jezelf én je publiek echt aanwezig houdt en hoe je jouw betoog ook digitaal zo sterk mogelijk kan ondersteunen. De aangereikte presentatievaardigheden geven je alvast dat stapje voor als meertalig communicatietalent in de opleiding organisatie en management!

Workshop 'Start2HR: een vliegende start in de Human Resources'

 georganiseerd door de afstudeerrichting Business and Languages van de bachelor organisatie en management

Je krijgt een boeiende introductie over Human Resources, een belangrijk vak binnen de afstudeerrichting Business and Languages. Na de inleiding ga je zelf aan de slag, en wel al solliciterend! Je solliciteert voor een welomlijnde functie. Je krijgt niet alleen inzicht in de HR-wereld, maar ontdekt ook meteen of Business and Languages iets voor jou is.

Workshop 'C'est quoi traduire? What is translation?'

 georganiseerd door de afstudeerrichting Business Translation and Interpreting van de bachelor organisatie en management

Je wordt ingeleid in de wondere wereld van het vertalen. Waarom is een goede vertaling zo belangrijk? Hoe dragen vertalers bij aan onze moderne samenleving? Na de inleiding nemen we minder geslaagde vertalingen onder de loep. Een workshop voor talenknobbels die graag spelen met taal, spelling en stijl, kortom: onze toekomstige studenten!

Workshop 'Tot op het bot: van dokter bibber naar Health Care Manager'

 georganiseerd door de afstudeerrichting Health Care Management van de bachelor organisatie en management

Je ontdekt aan de hand van een reeks boeiende online tools een aantal belangrijke thema's binnen health care. We gaan bijzonder creatief om met de anatomie van het menselijk lichaam. Een eerste stap dus in de medische wereld en sector, die jou als Health Care Manager niet vreemd mogen zijn.

Schrijf je in voor een workshop (Tip: gebruik de zoekfunctie bovenaan het inschrijvings­formulier om meteen de juiste workshop te vinden)