Facebook Pixel Basis gipsverpleegkunde - Hogeschool Gent
Foto Basis gipsverpleegkunde

Basis gipsverpleegkunde.

B

Basis gipsverpleegkunde.

Je krijgt zowel de theorie als de praktijk van het gipsen onder de knie. De opleiding is door­weven met praktijk­voorbeelden en oefeningen waardoor je de verworven kennis onmiddellijk kan toepassen in je dagelijkse praktijk.

Programma

  • Basisbegrippen anatomie/orthopedie/traumatologie/radiodiagnostiek
  • Materiaalkennis
  • Wetgeving betreffende de uitoefening
  • Accommodatie gipskamer
  • Toepassingen van kant en klaar spalken
  • Praktijk en casuïstiek
  • Gespecialiseerde workshops

Certificaat

Indien je slaagt voor de toetsing, ontvang je het attest ‘navorming basis gipsverpleegkundige’.
Indien je niet slaagt voor de toetsing of er niet aan deelneemt, ontvang je een attest van deelname.

Vragen?

Stuur een mail naar gipsverpleegkundige@hogent.be

 

Inschrijven

Inschrijven voor de reeks in 2023 is momenteel nog niet mogelijk.
Interesse in deze navorming? Laat je gegevens achter, dan brengen we je op de hoogte wanneer je kan inschrijven voor een nieuwe reeks.

Hou me op de hoogte

 

Doelgroep

Houders van het brevet of de titel ‘gegradueerde/gebrevetteerde verpleegkundige’ of van het diploma ‘bachelor in de verpleegkunde’.

 

Wanneer?

Deze lessenreeks vindt plaats op in het voorjaar 2023 op maandag 13/02, 27/02, 6/03, 13/03, 20/03, 27/03, 17/04, 24/04/2023, telkens van 8.45 tot 12 uur en van 13 tot 17.15 uur.

 

Locatie

Campus Vesalius
Keramiekstraat 80
9000 Gent

 

Kostprijs

1290 euro

Ondersteuningsmaatregelen

Werkzaam in de privésector? Met de kmo-portefeuille recupereer je een stuk van je inschrijvings­geld. Erkenningsnummer HOGENT - opleiding: DV.O101616
Meer info over kmo-portefeuille →
De opleiding is opgenomen in de opleidingsdatabank en komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof (VOV). Erkenningsnummer Opleidingsdatabank: ODB-1000402
Meer info over opleidingsincentives →
Sfeerbeeld van studenten achter computer

Interesse in deze navorming? Laat je gegevens achter, dan brengen we je op de hoogte wanneer je kan inschrijven voor een nieuwe reeks.

Hou me op de hoogte

Stopzettings­voorwaarden: Van zodra je de webregistratie hebt gefinaliseerd, schrijven we je definitief in. Vanaf dat moment ben je je inschrijvingsgeld verschuldigd aan HOGENT. Volgende stopzettingsmodaliteiten gelden: Deelnemers die ten minste 10 kalenderdagen voorafgaand aan de startdag van de navorming betaald hebben en toch niet kunnen deelnemen, krijgen het inschrijvingsgeld terug betaald. Deelnemers die ingeschreven zijn en minder dan 10 kalenderdagen voorafgaand aan de startdag of erna de navorming stopzetten, dienen het volledige inschrijvingsgeld te betalen.