Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

COACHINGSCAFÉ PARADOXAAL COACHEN

Afbeelding Coachingscafé paradoxaal coachen

Coachingscafés seizoen 2019-2020.

Een ontmoetingsplaats voor coaches, supervisoren en teambegeleiders uit het werkveld en andere geïnteresseerden. De avonden bestaan uit een lezing over een bepaald thema rond supervisie en coaching in het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnemen is laagdrempelig en budgetvriendelijk. Je kan per sessie een ticket kopen of opteren voor een combiticket dat je toegang biedt tot de vier sessies. Achteraf is er gelegenheid om andere professionals te ontmoeten in het KASKcafé. 


17.10.2019
Paradoxaal coachen - Ivo Brughmans en Silvia Derom

Als coach word je dagelijks geconfronteerd met tegenstrijdigheden en spanningsvelden. Mensen met schijnbaar onverzoenbare doelen, hartverscheurende dilemma’s, keuzestress, enz. Ook in de uitoefening van je vak heb je hier continu mee te maken: neutraal of betrokken? Sturen of Volgen? Meevoelen of Confronteren? …

Vaak voel je de noodzaak om een ‘eenduidige keuze’ te maken, want dat geeft duidelijkheid en houvast, maar is dat wel nodig en effectief? Paradoxaal coachen gaat er van uit dat je altijd beide kanten van de medaille nodig hebt om tot een duurzaam resultaat te komen. Het begint met het erkennen dat je een vat vol tegenstellingen bent en dat dat juist een kracht is.

Ivo Brughmans en Silvia Derom laten zien hoe je de principes van paradoxaal coachen praktisch kunt toepassen op jezelf en in je werk met coachees. 

Koop je ticket online


PROGRAMMA SEIZOEN 2019-2020

17.10.2019
Parodoxaal coachen - Ivo Brughmans en Silvia Derom

23.01.2020
Oplossingsgericht coachen - Chris Van Dam

19.03.2020
Een proactieve aanpak van langdurige negatieve stress en 
burn-out op de werkvloer - Joan De Winne

14.05.2020
Het overloopeffect - Meredith Van Overloop

 

Datum

donderdag 17 oktober 2019
19.15 - 21.00 uur

Doelgroep

Geïnteresseerden uit het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnamebewijs

Je ontvangt een aanwezigheidsattest.

Prijs

  • € 12: standaardticket per sessie
  • € 6: HOGENT-personeelsleden (personeelsleden van HOGENT hoeven niet zelf te betalen, de reductieprijs wordt intern verrekend aan je vakgroep als je je vakgroep of dienst vermeldt en toestemming hebt van je verantwoordelijke.)

Locatie

Campus Bijloke
Louis Pasteurlaan 2
9000 Gent

Groepstrainingen op maat

Is een bepaalde studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je school? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. HOGENT biedt ook groepstrainingen onder de noemer dienstverlening. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Creëer gerust een training op maat. Er bestaat een vast aanbod om uit te kiezen, maar aanvragen voor nieuwe onderwerpen die je zelf aanbrengt zijn zeker bespreekbaar. Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal op maat kan? Mail naar expertise@hogent.be.


ANNULERING Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze sessie te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug. Zelf je ticket annuleren kan tot zeven dagen vooraf en alleen aan te vragen door in te loggen via je Eventbrite-ticketaccount onder de rubriek Tickets.