Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

GOING 4 GROWTH

 
Going 4 Growth on the move

Het programma ‘Going 4 Growth on the move’, samengesteld door experten en bedrijfswereld, geeft de groei van uw KMO een boost.

Stilstaan is voor u als bedrijfsleider anno 2018 meer dan ooit achteruitgaan. Niet enkel succesvol opstarten, maar duurzaam groeien is een must voor alle KMO’s in Vlaanderen.

Het programma ‘Going 4 Growth on the move’ dat we samen met experten en bedrijfswereld ontworpen hebben, heeft dan ook als doelstelling om de groei van uw KMO een boost te geven.

We realiseren dit door de noodzakelijke inzichten en vaardigheden samen met inspirerende voorbeelden in een hands-on programma aan te bieden. ‘On the move’ mag trouwens letterlijk genomen worden, want we trekken met de vakinhoudelijke topexperten naar de bedrijfswereld waar theorie met de praktijk geconfronteerd en aangevuld wordt. Ondernemers krijgen onmiddellijke feedback van de praktijk over mogelijke angels, aanvullingen en randvoorwaarden van de vakinhoudelijke inhoud.

Bij het overgrote deel van de KMO’s is er een zeer sterke symbiose tussen organisatie en ondernemer. Het wordt dan ook een intens, versterkend samenspel van focus op de organisatie enerzijds en persoonlijk leiderschap van de ondernemer anderzijds.

Op het einde van de rit hebben de deelnemers niet alleen bijkomende inzichten en inspirerende voorbeelden, maar hebben ze ook een ‘competitieve groeistrategie 2020’ ontworpen die ze tijdens de laatste sessie vrijblijvend kunnen presenteren aan een jury van experten.

Thema's
Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor zaakvoerders of managers van een KMO in een groeiproces, die hun onderneming verder willen professionaliseren. 

De deelnemers krijgen de kans om hun groeiplan en uitdagingen op één of diverse managementtopics te bespreken met de experts.
Aan het einde van de opleidingsreeks presenteren de deelnemers hun plannen of learnings aan elkaar en aan jury van experten voor te stellen.


Lesdata

De lessen vinden telkens plaats van 14 tot 18 uur op onderstaande data:

  • Donderdag 24 januari 2019: Strategische marketing
  • Donderdag 31 januari 2019: Risicomanagement
  • Dinsdag 12 februari 2019: Ondernemerschap en financiën
  • Dinsdag 26 februari 2019: Innovatiemanagement & ontwerpen van ecosystemen
  • Dinsdag 12 maart 2019: Value chain management & logistiek management
  • Dinsdag 26 maart 2019: HRM & Organisatieontwikkeling
  • Dinsdag 2 april 2019: SLOTSESSIE
 
Heb je vragen of wens je meer informatie: contacteer Gerd Jacobs (gerd.jacobs@hogent.be) of Bart Derre (bart.derre@hogent.be).

€ 1.800, inclusief boek.

Na inschrijving ontvangt u een factuur.

Gebruik van KMO-portefeuille mogelijk. Alle info hierover is te vinden via de website van VLAIO. Erkenningsnummer HoGent - opleiding: DV.O101616

Annuleren kan tot tien dagen voor de start. Er wordt een administratieve kost aangerekend van 250 euro.

De inschrijvingen voor dit evenement zijn afgesloten.

"Het wordt een intens, versterkend samenspel van focus op de organisatie enerzijds en persoonlijk leiderschap van de ondernemer anderzijds."