Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

WORKSHOP EMPLOYER BRANDING: ZELF AAN DE SLAG

 

WORKSHOP “ZELF AAN DE SLAG MET EMPLOYER BRANDING”

 

Wil je concreet aan de slag met employer branding? Kenniscentrum HR HoGent werkte een stappenplan uit o.b.v. wetenschappelijke inzichten.  In deze workshop geven we je de handvatten om binnen je eigen organisatie een employer branding strategie op te zetten, te implementeren en te begeleiden. Na de workshop ga je aan de slag in je eigen organisatie. Binnen de 6 maand heb je vervolgens recht op een individueel feedbackmoment.

Workshop (3 uur): "Start your employer brand"

In deze workshop krijg je een korte inleiding op employer branding en wat dit kan betekenen binnen een organisatie. In het tweede deel gaan we door de handige e-tool employerbranding.hogent.be en een evidencebased stappenplan naar een aantrekkelijk, onderscheidend en authentiek werkgeversimago. Uiteraard ga je in deze workshop concreet aan de slag met het employer brand voor je eigen organisatie. Schrijf je in voor deze workshop dan krijg je ook gratis het boek De strijd om talent. Employer branding in theorie en praktijk.

Individueel feedbackmoment (1,5 uur)

Tijdens een terugkommoment binnen de 6 maand na de workshop bespreken we met jou de resultaten van de imago-audit binnen je organisatie en geven we tips en advies over de interne en externe branding.

Powered by

De workshop vindt plaats op campus Schoonmeersen. Als je interesse hebt, kan je ons contacteren via employerbranding@hogent.be.

Eerste deelnemer 625,00 EUR excl. btw inclusief boek De strijd om talent. Employer branding in theorie en praktijk. 

Tweede en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf 375,00 EUR excl. btw.

Combivoordeel Schrijf je ook in op de workshop ‘Selecteren doe je zo’ en krijg 15% korting op de totale inschrijvingsprijs.

Annulering De cursist of zijn werkgever kan de inschrijving annuleren, op voorwaarde dat de annulering schriftelijk of per mail gebeurt, en dit ten laatste tien werkdagen vóór aanvang van de cursus. Bij annulering dient er wel 50% van het inschrijvingsgeld betaald te worden. Annulatie minder dan tien werkdagen vóór aanvang van de cursus is niet mogelijk. De cusist kan zich wel laten vervangen door een collega, op voorwaarde van melding van de vervanging aan de organisatie.