Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

Afbeelding Inschrijven

Heel erg gebeten om alles te weten over de ‘exciting world of digital marketing'? 

Vraag tot 14 mei een gratis middagsessie

Van ons hoef je niks aan te nemen. Ervaar het beter zelf. Als je dat wil, kan je een gratis uitnodiging krijgen voor één middagsessie. Dan kan je gelijk zelf ervaren wat wij bedoelen met een premium no-nonsense opleiding.

Wil je graag een uitnodiging? Mail je cv met update info + een korte motivatie waarom je de opleiding absoluut wil volgen naar liselotte.schamp@hogent.be. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Matcht je profiel en is je motivatie wat wij verwachten van gedreven cursisten die het digitale concreet willen toepassen, dan selecteren we in overleg met jou een proefsessie.

Een proefsessie hoeft niet om in te schrijven natuurlijk. Dat is jouw keuze. Een intakegesprek is wel een must. Intakes gebeuren op afspraak, na proefsessies en tijdens de officiële infomomenten van HOGENT.

Als je intake ok is, dan kan je in een paar kliks je voorinschrijving afronden. Dan is je zitje gereserveerd. Een voorinschrijving verplicht je nog altijd tot niets. Een inschrijving wel natuurlijk. We laten je dan weten hoe en wanneer je definitief kan inschrijven. Weet wel dat we zonder voorinschrijving niet kunnen garanderen of je erbij zal zijn. De opleiding is snel volzet. Wie voorinschrijft, krijgt automatisch de eerste kans om ook in te schrijven. En dat doen de meeste kandidaten dan ook zo snel ze kunnen. Zodra het contingent volzet is (60 cursisten middag + avond samen), sluiten we de inschrijvingsmodule.

 

Voorinschrijving tot 27 juni 2019. Vanaf dan kan je definitief inschrijven.
 • Zowel inschrijving als voorinschrijving verloopt volgens dezelfde flow.
 • Voorinschrijven geeft je voorrang bij de definitieve inschrijving en garandeert je plaats.
 • Wie voorinschrijft doorloopt op voorhand de online module met diploma upload en hoeft eind juni alleen nog asap via e-mail de inschrijving te bevestigen. We sturen je daarvan bericht. Dan ben je pas definitief ingeschreven.
 • Wie niet voorinschrijft kan vanaf 27 juni onmiddellijk definitief inschrijven en de online module doorlopen maar ook alleen na een positieve intake + als er nog plaatsen beschikbaar zijn
Flow voorinschrijven / inschrijven
 • Selecteer middag- of avondsessies 
  Je tekent in OF voor de middag OF voor de avond. Switch tussen de 2 is NIET mogelijk. Opstart 24 september 2019. 25 sessies telkens op dinsdag. Middagsessie 14u-17u - avondsessie 18u30-21u30. Om redenen van overmacht kan uitzonderlijk een middagsessie samenvallen met een avondsessie.
 • Stuur asap motivatie en CV naar liselotte.schamp@hogent.be
 • Bied je aan voor een intakegesprek op opendeur of ander infomoment. Lukt dit niet dan kan ook een afspraak op agenda.
 • Voldoe je aan het profiel en is er een match dan krijg je een OK op je intake en kan je voorinschrijven of definitief inschrijven.
 • De opleiding is volzet als zowel voor de middag- als voor de avondsessies 30 kandidaten definitief zijn ingeschreven.
 • Dit zal gecommuniceerd worden op de site onder de noemer VOLZET
 • Eenmaal volzet worden de inschrijvingen afgesloten
Reservelijst
 • Bestaat uit kandidaten die een OK hebben gekregen qua profiel maar niet kunnen inschrijven omdat het contingent hetzij middag, hetzij avond of beide volzet is.
 • Ben je in dit geval, dan krijg je daarover een mail.
 • Is de opleiding volzet? Dan maak je nog kans als een kandidaat van de eerste 30 op de lijst beslist om zich uit te schrijven omwille van persoonlijke of professionele redenen. Dan wordt per datum van kandidatuur de eerstvolgende op de reservelijst gecontacteerd met een vraag om asap in te schrijven. Indien je de module dan correct doorloopt en bevestigt, dan ben je vooralsnog ingeschreven.