Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

Afbeelding Inschrijven

Heel erg gebeten om alles te weten over de ‘exciting world of digital marketing?

Voor deze vervolgopleiding wordt er gewerkt met een lijst van voorinschrijvingen. Je stuurt een e-mail naar de assistent-coördinator van de opleiding Liselotte Schamp met je behaalde diploma, afstudeerjaar, functie, organisatie en een korte motivatie waarom je de opleiding wil volgen.We vragen aan de geïnteresseerden om zich vervolgens aan te bieden op de opendeurdag of een van de infomomenten die de HoGent organiseert specifiek voor de vervolgopleidingen.

Coördinator Else Deneys en assistent-coördinator Liselotte Schamp zullen je ontvangen voor een voorafgaand intakegesprek. Daarin peilen we naar je professionele situatie specifiek op het vlak van marketing/digitaal, je motivatie en je gedrevenheid. Na een GO kan je voorinschrijven. Als het behaalde maximumaantal deelnemers (30 ) is bereikt, wordt er met een reservelijst gewerkt.

 
Opgelet

Alleen deelnemers die via mail de gevraagde gegevens hebben doorgestuurd + die zich hebben aangeboden voor een gesprek worden toegelaten tot de opleiding.

De gesprekken vinden uitsluitend plaats op de opgelijste infomomenten. Er wordt geen planning opgemaakt. Wie zich aanbiedt, wordt ontvangen. Even wachten kan tot de mogelijkheden behoren.

Opleiding VOLZET. Zowel middag-als avondsessies.
Vanaf nu werken we met een reservelijst.

Voorinschrijving
 • Selecteer middag- of avondsessies
  Je tekent in OF voor de middag OF voor de avond. Switch tussen de 2 is NIET mogelijk. Opstart 25 september 2018. 25 sessies telkens op dinsdag. Middagsessie 14u-17u - avondsessie 18u30-21u30. Om redenen van overmacht kan uitzonderlijk een middagsessie samenvallen met een avondsessie.
 • Stuur asap motivatie en CV
  liselotte.schamp@hogent.be
 • Bied je aan voor een intakegesprek op opendeur of ander infomoment 
  Voldoe je aan het profiel dan kan je definitief inschrijven.
   
 • De opleiding is volzet als zowel voor de middag- als voor de avondsessies 30 kandidaten hebben betaald.
 • Dit zal gecommuniceerd worden op de site onder de noemer VOLZET
 • Eenmaal volzet worden de inschrijvingen afgesloten
Reservelijst
 • Bestaat uit kandidaten die hebben vooringeschreven, een OK hebben gekregen qua profiel maar niet kunnen inschrijven omdat het contingent hetzij middag, hetzij avond of beide volzet is.
 • Ben je in dit geval, dan krijg je daarover een mail.
 • Is de opleiding volzet? Dan maak je nog kans als een kandidaat van de eerste 30 op de lijst die een uitnodiging hebben gekregen om te betalen, niet betaalt voor de vastgelegde termijn van 15 juli of als een kandidaat beslist om zich uit te schrijven omwille van persoonlijke of professionele redenen. Dan wordt per datum van kandidatuur de eerstvolgende op de reservelijst gecontacteerd met een vraag om betaling. Indien dit OK is, dan ben je vooralsnog ingeschreven.

Benieuwd naar de inhoud van de opleidingsonderdelen? Check het volledige studieprogramma via de ECTS-website.

Bekijk hier de brochure (pdf) van het postgraduaat digitale marketing.

Heb je liever een papieren versie van de brochure? Geen probleem.
Die kan je eenvoudig bestellen door een mailtje te sturen naar fbo@hogent.be .

Heb je vragen? Ben je niet zeker of je in aanmerking komt? Heb je een andere vooropleiding zoals IT of grafisch of niet onmiddellijk bedrijfseconomisch maar je passie voor digitaal is wel uitgesproken? Geen probleem. We nodigen je uit voor een intakegesprek op de opendeurdag van de HoGent of op een ander infomoment specifiek georganiseerd voor de vervolgopleidingen.

Opgelet: het aantal kandidaten is beperkt tot 30 voor de middagsessie en 30 voor de avondsessie. Wij weten uit ervaring dat dit contingent snel volgeboekt is. Je kan ook pas voorinschrijven na een positief intakegesprek.

Contact

Coördinator: Else Deneys
Assistent-coördinator: Liselotte Schamp