Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

Reserveer nu al je plaats voor volgend academiejaar! De opleiding is volzet, maar je kan wel al intekenen op een lijst voor volgend academiejaar. Dan ben je zeker van je plaats. Opstart dinsdag 24 september 2019. 25 sessies. Telkens op dinsdag (middag of avond). Mail je cv met update info + een korte motivatie waarom je de opleiding absoluut wil volgen naar liselotte.schamp@hogent.be. Geef eventueel al aan of je voor de middag-of de avondsessies gaat. We checken je kandidatuur en nemen dan snel contact op voor een kort intakegesprek. Dit dient vooral om af te toetsen of je verwachtingen effectief matchen met wat wij als opleiding concreet te bieden hebben.

Vraag nu een gratis middagsessie

Afbeelding Inschrijven

Heel erg gebeten om alles te weten over de ‘exciting world of digital marketing'? 

Vraag nu een gratis middagsessie

Van ons hoef je niks aan te nemen. Ervaar het beter zelf. Als je dat wil, kan je een gratis uitnodiging krijgen voor één middagsessie. Dan kan je gelijk zelf ervaren wat wij bedoelen met een premium no-nonsense opleiding.

Wil je graag een uitnodiging? Mail je cv met update info + een korte motivatie waarom je de opleiding absoluut wil volgen naar liselotte.schamp@hogent.be. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Matcht je profiel en is je motivatie wat wij verwachten van gedreven cursisten die het digitale concreet willen toepassen, dan selecteren we in overleg met jou een proefsessie.

Een proefsessie hoeft niet om in te schrijven natuurlijk. Dat is jouw keuze. Een intakegesprek is wel een must. Intakes gebeuren op afspraak, na proefsessies en tijdens de officiële infomomenten van HOGENT.

Als je intake ok is, dan kan je in een paar kliks je voorinschrijving afronden. Dan is je zitje gereserveerd. Een voorinschrijving verplicht je nog altijd tot niets. Een inschrijving wel natuurlijk. We laten je dan weten hoe en wanneer je definitief kan inschrijven. Weet wel dat we zonder voorinschrijving niet kunnen garanderen of je erbij zal zijn. De opleiding is snel volzet. Wie voorinschrijft, krijgt automatisch de eerste kans om ook in te schrijven. En dat doen de meeste kandidaten dan ook zo snel ze kunnen. Zodra het contingent volzet is (60 cursisten middag + avond samen), sluiten we de inschrijvingsmodule.

 

Voorinschrijving
 • Selecteer middag- of avondsessies
  Je tekent in OF voor de middag OF voor de avond. Switch tussen de 2 is NIET mogelijk. Opstart 25 september 2018. 25 sessies telkens op dinsdag. Middagsessie 14u-17u - avondsessie 18u30-21u30. Om redenen van overmacht kan uitzonderlijk een middagsessie samenvallen met een avondsessie.
 • Stuur asap motivatie en CV
  liselotte.schamp@hogent.be
 • Bied je aan voor een intakegesprek op opendeur of ander infomoment 
  Voldoe je aan het profiel dan kan je definitief inschrijven.
 • De opleiding is volzet als zowel voor de middag- als voor de avondsessies 30 kandidaten hebben betaald.
 • Dit zal gecommuniceerd worden op de site onder de noemer VOLZET
 • Eenmaal volzet worden de inschrijvingen afgesloten
Reservelijst
 • Bestaat uit kandidaten die hebben vooringeschreven, een OK hebben gekregen qua profiel maar niet kunnen inschrijven omdat het contingent hetzij middag, hetzij avond of beide volzet is.
 • Ben je in dit geval, dan krijg je daarover een mail.
 • Is de opleiding volzet? Dan maak je nog kans als een kandidaat van de eerste 30 op de lijst die een uitnodiging hebben gekregen om te betalen, niet betaalt voor de vastgelegde termijn van 15 juli of als een kandidaat beslist om zich uit te schrijven omwille van persoonlijke of professionele redenen. Dan wordt per datum van kandidatuur de eerstvolgende op de reservelijst gecontacteerd met een vraag om betaling. Indien dit OK is, dan ben je vooralsnog ingeschreven.

Benieuwd naar de inhoud van de opleidingsonderdelen? Check het volledige studieprogramma via de ECTS-website.

Bekijk hier de brochure (pdf) van het postgraduaat digitale marketing.

Heb je liever een papieren versie van de brochure? Geen probleem.
Die kan je eenvoudig bestellen door een mailtje te sturen naar fbo@hogent.be .

Heb je vragen? Ben je niet zeker of je in aanmerking komt? Heb je een andere vooropleiding zoals IT of grafisch of niet onmiddellijk bedrijfseconomisch maar je passie voor digitaal is wel uitgesproken? Geen probleem. We nodigen je uit voor een intakegesprek op de opendeurdag van de HoGent of op een ander infomoment specifiek georganiseerd voor de vervolgopleidingen.

Opgelet: het aantal kandidaten is beperkt tot 30 voor de middagsessie en 30 voor de avondsessie. Wij weten uit ervaring dat dit contingent snel volgeboekt is. Je kan ook pas voorinschrijven na een positief intakegesprek.

Contact

Coördinator: Else Deneys
Assistent-coördinator: Liselotte Schamp