Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

Reserveer nu al je plaats voor volgend academiejaar! 
De sessies starten op dinsdag 24 september 2019 tot eind mei 2020. Er zijn 25 sessies telkens op dinsdag (middag of avond). Ben je gebeten om erbij te zijn ? Doorloop dan asap de flow voorinschrijven. De opleiding is immers snel volzet. We laten maar max 30 mensen toe per sessie. Voorinschrijven verplicht je tot niets. Het is een extra service die wordt aangeboden zodat wie zich vroeg aandient voor de opleiding ook voorrang krijgt bij de definitieve inschrijvingen die starten 27 juni 2019. Je komt dan op een priviliged list.

Mail asap je CV + een korte motivatie naar liselotte.schamp@hogent.be. Geef eventueel al aan of je voor de middag- of de avondsessies gaat. We checken je kandidatuur en nemen dan snel contact met je op voor een kort intakegesprek. Dit dient om af te toetsen of je verwachtingen effectief matchen met wat wij als opleiding concreet te bieden hebben. If Ok then you’re in!

Opgelet: je kan maar online voorinschrijven na een positief intakegesprek.

Vraag tot 14 mei een gratis middagsessie

Afbeelding Praktisch

Data

De opleiding omvat 25 lessen en start op dinsdag 24 september 2019.

Dit postgraduaat kan gevolgd worden in

  • middagsessies van 14 tot 17 uur
  • avondsessies van 18.30 tot 21.30 uur

Switch tussen middag-en avondsessies, zelfs occasioneel, wordt niet toegestaan. Om redenen van overmacht kan uitzonderlijk een middagsessie samenvallen met een avondsessie of omgekeerd.

Locatie

Hogeschool Gent
Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1
9000 Gent

 
Kalender

Download de kalender

Prijs

De kostprijs voor het postgraduaat digitale marketing bedraagt 2450 euro. Pas na definitieve inschrijving vanaf 27 juni 2019 krijg je een paar weken later een uitnodiging om te betalen via een overschrijvingsdocument.

Werken en studeren?

Bespaar tot 40% met een KMO-portefeuille

Deze opleiding is erkend voor een KMO-portefeuille. Check of je in aanmerking komt. Je kan pas aanvragen nadat je definitief bent ingeschreven en tot maximum 14 kalenderdagen na opstart van sessie 1 dus tot max 8 oktober 2019. Na die datum worden aanvragen door de desbetreffende externe organisatie geweigerd. Dit is niet de verantwoordelijkheid van HoGent. Zorg dus dat je de procedure goed opvolgt.

BEV heet voortaan VOV

De opleiding is eveneens erkend in het kader van educatief verlof. Als je definitief inschrijft krijg je van ons een briefing met update nuttige informatie daarrond. Voor praktische vragen kan je terecht bij:

Evaluatie en attestering

Op het einde van de 4 opleidingsonderdelen presenteer je een eigen digitaal plan waarvan je de concrete return moet kunnen motiveren voor een jury van experten. Je werkt dit plan uit voor een organisatie, bedrijf, webshop of merk naar keuze : corporate of campagne. Ter ondersteuning bieden we vanuit de opleiding een gedetailleerde briefing met template flows en 2 diepgaande coachingsessies met experten zodat je je ideeën concreet kan aftoetsen. Deze presentatie dient als eindbeoordeling van het postgraduaat. Indien je als houder van een bachelor- of masterdiploma slaagt voor je pitch krijg je het getuigschrift postgraduaat. Slaag je en beschik je niet over een dergelijk diploma, dan leveren wij een aanwezigheidsattest af en indien gewenst een referentie van de coördinator van de opleiding.