Facebook Pixel Human Resources Management: van wie krijg ik les? - Hogeschool Gent
Foto Human Resources Management: van wie krijg ik les?

Human Resources Management: van wie krijg ik les?

H

Human Resources Management: van wie krijg ik les?

Tijdens de praktijk- en project­gerichte, eenjarige dagopleiding Human Resources Management leer je van gepassioneerde hr-professionals. In alle modules delen (gast)docenten en experten uit zowel de academische wereld als het onderzoeks- en werkveld (profit, social profit en publieke sector) hun kennis met jou. Ze staan met hun beide voeten in de praktijk. Zo leer je real-life hr-praktijken kennen en de nieuwste technieken toepassen.

meer info over postgraduaat HRM →

Module 1:
Duurzaam HRM.

Jenneke Luyckx

Jenneke Luyckx

HR-leidinggevende Colruyt Group

Jenneke Luyckx werkte de voorbije 15 jaar bij Engie, bpost en Colruyt Group in verschillende HR- en Organisatierollen. Ze bouwde er een brede HR-ervaring op als Expert talent acquisition, Change manager, Strategische HR Business Partner, Expert Organisatie-inrichting en HR Project Manager. Vandaag i...

...s ze leidinggevende van een groep HR Business Partners, HR-managers, L&D experts & HR Officers, die voor de ondersteunende diensten van Colruyt Group werken. Naast haar rol als leidinggevende, is ze verantwoordelijk voor het leertraject van de Strategische HR Business Partners en & het sociaal overleg voor de corporate diensten van Colruyt Group.

Els Schabergs

Els Schabergs

Head of People and Culture, C&A

Els Schabergs vulde een master in de Politieke en Sociale Wetenschappen (UGent 1993) aan met een specialisatie in Bedrijfsmanagement en -Communicatie (HOGENT, 1994). Ze heeft een uitgebreide ervaring als HR business partner en HR manager/director bij verschillende bedrijven waaronder Worldline, Inge...

...nico en C&A. Bij C&A werkt ze momenteel als ‘Head of People and Culture’ mee aan de transformatie en groei van het bedrijf, met focus op de digitale omgeving.

Module 2: Rekrutering, selectie en onboarding.

Verplicht handboek voor deze module: ‘Vind de ware… medewerker. Juist selecteren in theorie en praktijk’ Eveline Schollaert, Bart Van Theemsche en Gerd Jacobs (2019, Lannoo)

Jarno Broodcoorens

Jarno Broodcoorens

Division manager - Verpoucke

Jarno Broodcoorens is dertig jaar en een creatieve geest die lef en digitale skills in de juiste dosis combineert. Als Division Manager bij Verpoucke heeft hij het bedrijf in anderhalf jaar omgebouwd van een traditioneel rekruterings­bureau tot één die mee is met de nieuwste technologieën zoals Artificiële intelligentie, chatbots, data driven recruitment en video vacatures.

Zijn passie voor HR werd aangewakkerd toen hij aan HOGENT Personeelswerk als afstudeerrichting van sociaal werk koos. Hij heeft in zijn nog jonge loopbaan een brede HR-kennis opgebouwd in zowel rekrutering & selectie, learning & development, assessments, training en outplacement.

Jarno is vooral gespecialiseerd in recruitment process automations en een echte HR-trendwatcher. In zijn vrije tijd houdt hij van #hashtags misschien net omdat ze op wafels lijken. Waarschijnlijk kennen jullie elkaar nog niet maar de kans dat zijn robots al heel wat informatie over jou hebben gevonden, is zeer groot.

Florence Roelant

Florence Roelant

Praktijklector HRM - Organisatieontwikkeling bij HOGENT

Florence heeft meer dan twintig jaar ervaring (Randstad, Boss paints, Accord Group, Colruyt Group) in diverse HR-domeinen, zowel strategisch als operationeel.

Module 3: Welzijn en
gezondheid.

Julie Vertommen

Julie Ivaldi

Huis voor veerkracht

Huis voor Veerkracht is een expertisecentrum op vlak van stress en burn-out onder leiding van Elke Van Hoof, professor aan de VUB. Bij Huis voor Veerkracht zijn we ervan overtuigd dat stress, naast negatieve gevolgen, ook positieve effecten met zich meebrengt. Het unieke aan de aanpak van Huis voor Veerkracht is dat we vertrekken vanuit de opportuniteit die stress met zich meebrengt. We gebruiken stress als een gezond waarschuwingssignaal, als een kompasfunctie.

Ria Bourdeaud'hui

Ria Bourdeaud'hui

Wetenschappelijk medewerker - SERV-Stichting Innovatie & Arbeid

Ria specialiseerde zich in het thema werkbaar werk. Sinds 2004 meet de SERV-Stichting Innovatie & Arbeid driejaarlijks de werkbaarheidsgraad op de Vlaamse arbeidsmarkt via een werkbaarheidsmonitor.

Annemie Coone

Annemie Coone

Criminologe en sociaal werker

Annemie gaf verschillende jaren als coördinator op intergemeentelijk niveau, vorm aan het gemeentelijk drug-preventiebeleid. Ze is mastertrainer voor het EMCDDA, het Europees Waarnemingscentrum voor drugs en drugsverslaving, en is als lector en onderzoeker verbonden aan de opleiding sociaal werk van de HOGENT waar ze o.a. ‘preventie in de gezondheidscontext’ en ‘onderzoek in het sociaal werk’ doceert.

Eva Deschans

Eva Deschans

Corporate Wellbeing Manager - AG Health

Dankzij haar vakervaring ondersteunt Eva bedrijven in de uitvoering van een algemeen plan van aanpak. Ze zorgt ervoor dat gezondheidsprogramma's elkaar aanvullen, waardoor ze voldoen aan de wensen van de klant.

Marjan Decat

Marjan Decat

Executive Leadership Coach Change Consultant

Ze is handelsingenieur met een jarenlange managementervaring. Ze is veelgevraagd trainer en coach. Ze begeleidt mensen, teams en organisaties doorheen hun veranderings-traject. Met haar boek ‘Detoxing organizations’ wil ze inzicht brengen in de toxische patronen die zich in een organisatie afspelen ...

...en onthullen hoe je stress en energievreters aan de bron kunt aanpakken. Het helpt je reflecteren over de essentiële bouwstenen voor een voedende dynamiek voor jezelf, je team en je organisatie. De vele herkenbare situaties en voorbeelden bieden concrete handvatten en tips om aan de slag te gaan.

Auteur van (en verplicht handboek voor deze module) ‘Detoxing organizations. Voedende energie voor de werkvloer’ (2020) (filmpje)

Ariane Haelterman

Ariane Haelterman

Trainer, coach and consultant in wellbeing at work.

Ze was jarenlang preventieadviseur psychosociale aspecten bij HDP-AristA, nu Cohezio. Ze is experte in HR en Wellbeing Consulting, Coaching, Organizational Development, Leadership, Talent Management en Conflict Resolution.

Ariane heeft als missie welzijn op het werk tastbaar te maken. Ze heeft een passie voor wat mensen, teams en organisaties laat floreren. Ze heeft 20 jaar ervaring als preventieadviseur psychosociale aspecten en werkt daarnaast ook als freelancer om kleine en grote bedrijven te begeleiden naar meer w...

...elzijn op het werk. Ze laat zich inspireren door de inzichten van de positieve psychologie en vertaalt de waardevolle verhalen die medewerkers en leidinggevenden met haar delen naar hands-on adviezen voor organisaties om te werken aan welzijn, veerkracht en bevlogenheid. Haar ervaring als voormalig manager van een team helpt om deze vertaalslag te maken naar leidinggevenden en bestuursleden.

Module 4: Payroll

Piet Faelens

Piet Faelens

Accountmanager, Acerta

Piet Faelens is accountmanager bij Acerta sociaal secretariaat voor de divisie grotere ondernemingen Oost-Vlaanderen in het Acerta-kantoor van Gent. Vanuit deze rol bezoekt hij de betrokken klanten en ondersteunt hij de dossierbeheerders van het kantoor. Daarnaast is hij ondertussen sinds 10 jaar docent bij Syntra Midden-Vlaanderen en geeft sinds de start van deze opleiding de module “Payroll”.

Module 5: Ontwikkelen en waarderen

Hermina Van Coillie

Hermina Van Coillie

Senior Consultant & Motivation Expert bij Otolith

Hermina Van Coillie doctoreerde in 2004 aan de KULeuven (Kwantitatieve en Persoonlijkheid Psychologie) en werkte nog twee jaar als postdoctoraal onderzoeker aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, waar haar focus lag op individuele verschillen in de beleving van emoties.

Ze werkte veertien jaar als onderzoeksexpert

in het Securex studiecentrum, waar ze tal van white papers, rapporten, persberichten en wetenschappelijke artikels schreef en vaak opdook in de nationale en regionale pers. Haar onderzoeksthema's waren vergrijzing en langer werken, burn-out, welzijn, mobiliteit, flexibiliteit, tijds-en plaatsonafhankelijk werken, work addiction, work-life balance, deeltijds werk, motivatie op de werkvloer en leiderschap.

Sinds 2020 werkt ze als Senior Consultant & Motivation Expert bij Otolith. Hier brengt ze werknemers, teams en organisaties naar hun optimaal niveau van functioneren, of nog hoger, en laat hen helemaal openbloeien. Ze baseert zich hiervoor op de zelfdeterminatie theorie. Ze is een veel gevraagd spreekster en geeft vaak lezingen, workshops, gastcolleges en masterclasses over haar onderzoeksthema’s.

Auteur van 'Motiveren zonder controleren' (Die Keure, 2021)

Deborah de Bleyser

Deborah de Bleyser

Leadership coach & trainer – L&D Consultant, Unsquared

Deborah heeft ruimt 20 jaar werkervaring, in verschillende landen, organisaties en rollen. Meer dan 7 jaar ontwierp ze voor Vlerick Business School opleidingstrajecten op maat van grote corporates en KMO’s. Afhankelijk van de vraag, de ontwikkelingsnoden en de context creëerde ze samen met de klant ...

...effectieve, interactieve opleidingsprogramma’s. Daarbij kwamen klassieke lesvormen aan bod, maar even goed hybride sessies, simulaties en spellen, intervisies en coaching. Die ervaringen gebruikt ze nu om, via haar bedrijf Unsquared, effectieve leiderschapstrainingen op maat van organisaties te organiseren. Deborah combineert L&D advies met de rol van trainer en coach.

Wout Dejaeghere

Wout Dejaeghere

Total Reward Consultant, Attentia

Afgestudeerd als bedrijfspsycholoog en sindsdien actief binnen het domein van Compensations & Benefits. Dit zowel als externe adviseur voor verschillende bedrijven als interne Comp&Ben specialist binnen Colruyt Group. Momenteel is hij Total Reward Consultant bij Attentia.

Module 6: Activeren en begeleiden

Steven Brandt

Steven Brandt

Sociaal werker en werkzaam als praktijk- en onderzoekslector in de opleiding sociaal werk en het research centre for sustainable organisations van HOGENT.

Zijn interesse gaat naar de arbeidsmarktpositie van kwetsbare groepen en de maatschappelijke dimensie van duurzaamheid. Hij voert een doctoraatsstudie uit naar generatieverschillen tussen sociaal werkers en hun perspectieven op het beroep.

Bart Moens

Bart Moens

Mooi Werk Makers en docent-onderzoeker bij Odisee

Bart Moens heeft meer dan tien jaar ervaring inzake duurzaam en inclusief ondernemen. Sinds 2016 ondersteunt hij werkgevers vanuit zijn eigen bedrijf Mooi Werk Makers. Eerder heeft hij gewerkt als HR-verantwoordelijke in een sociale werkplaats en later als arbeidsmarktexpert voor Voka. Naast zijn we...

...rk als zelfstandig adviseur is Bart ook als docent-onderzoeker verbonden aan de Odisee hogeschool (Brussel) en de UCLL (Leuven). Ook in zijn onderzoek staat de inclusieve arbeidsmarkt centraal. Hij kijkt daarbij naar zowel de aanbod- als de vraagzijde van de arbeidsmarkt en onderzoekt wat er nodig is om deze twee met elkaar te verbinden.

Greetje Allaert

Greetje Allaert

Coach voor Randstad RiseSmart Employability

“Gedreven, empathisch, met aandacht en respect voor diversiteit, enthousiast, doelgericht, er samen voor gaan, met veel positivisme en een vleugje humor, dat is hoe ik in het leven sta en tegelijkertijd hoe ik mijn job het liefste doe.”

Greetje is een positief ingesteld persoon met een gezonde nieuwsgierigheid naar het ...

anders-zijn van mensen en wil anderen ertoe aanzetten om dat anders-zijn positief te benaderen. Zij houdt van open communicatie, mensen laten groeien en kwaliteit bieden, waarbij ze steeds een win-win voor alle partijen zal nastreven.

Greetje startte in 2005 haar loopbaan bij Randstad als consultant voor bediendenprofielen. In 2008 zette ze de stap naar het toenmalige Randstad Diversity (het huidige RiseSmart Employability), waar ze als coach jarenlang werkzoekenden met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt begeleid heeft naar een duurzame job. Op vandaag biedt zij als National Advisor Employability ondersteuning aan de project managers over heel België, in het schrijven van offertes in opdracht van VDAB, Forem en Actiris alsook OCMW’s en gemeentebesturen. Hierbij is zij verantwoordelijk voor het efficiënt en correct implementeren en opvolgen van nieuwe tewerkstellingsprojecten en vernieuwende methodieken voor kansengroepen. Daarnaast wordt ze steeds vaker door organisaties als expert gevraagd omtrent de tewerkstelling van kansengroepen, bv taalondersteuning op de werkvloer, trajecten uittekenen voor ongeschoolde jongeren en transitietrajecten.

Veerle Van den Bosch

Veerle Van den Bosch

Zaakvoerder van AddSpice

Heeft 20 jaar ervaring in HR en bedrijfsvoering in de social profit sector, waar ze bedrijfsleider was van een KMO van 90 medewerkers. Als master in de psychologie en bachelor in de Orthopedagogie is ze gepassioneerd door groei en duurzame bedrijfsoplossingen, en dit steeds met oog voor maatschappel...

...ijk verantwoorde bedrijfsvoering. Met het hoofd in de wolken en de voeten op de grond is de werkwijze sterk actiegericht, maar met grote ambities. AddSpice laat bedrijven, teams en individuen groeien naar de ‘voorlopig’ beste versie van zichzelf. En dit met slimme en hands-on-bedrijfscoaching en advisering. Haar ervaring ligt in zeer uiteenlopende sectoren, met zowel Vlaamse kmo’s, maatwerkbedrijven als non-profit organisaties als klant.

Hans Van Dessel

Hans Van Dessel

Zaakvoerder van Go Happy (bureau dat rekruteringsadvies en ondersteuning biedt aan kmo's die geen eigen HR-dienst hebben).

Daarnaast werkt hij ook al vier jaar als freelance recruiter en intern coach voor zowel UNIZO Nationaal, de provinciale vzw’s bij UNIZO en de verschillende beroepsfederaties die nauw zijn aangesloten aan deze middenveldspeler. Verder geeft hij zeer praktische workshops rond verschillende rekrutering...

...stopics (storytelling, interviewtechnieken, behoefteanalyse, pitches & tests, enz.), met als doel bedrijven veel efficiënter, realistischer en waardegedreven te leren rekruteren. Zijn inzichten zijn gebaseerd op een combinatie van studies en coaching ervaring, maar bovenal rekruteert hij intussen ook zelf al meer dan vijftien jaar binnen verschillende sectoren.

Module 7: Sociaal overleg en arbeids­verhoudingen

Angeline Van den Rijse

Angeline Van den Rijse

Voorzitter ABVV Oost-Vlaanderen, voorzitter AC Oost-Vlaanderen

Ze was eerder lid van de Raad van bestuur van de NMBS, Export Vlaanderen, Vlaams Agentschap Ondernemen en het Vlaams Instituut Logistiek. Sinds 2015 is ze lid van het Nationaal Paritair Comité van de scheikunde. Ze onderhandelde in bekende bedrijven zoals Solvay, Recticel en Randstad Dienstencheques...

.... Angeline kiest voor overleg maar gaat in actie als het overleg niet werkt. Ze trekt binnen het ABVV de campagne Fight For 14 en strijd voor de verhoging van het minimumloon. 

Ariane Haelterman

Ariane Haelterman

Trainer, coach en consultant in wellbeing at work

Ze was jarenlang preventieadviseur psychosociale aspecten bij HDP-AristA, nu Cohezio. Ze is experte in HR en Wellbeing Consulting, Coaching, Organizational Development, Leadership, Talent Management en Conflict Resolution...

... Ariane heeft als missie welzijn op het werk tastbaar te maken. Ze heeft een passie voor wat mensen, teams en organisaties laat floreren. Ze heeft 20 jaar ervaring als preventieadviseur psychosociale aspecten en werkt daarnaast ook als freelancer om kleine en grote bedrijven te begeleiden naar meer welzijn op het werk. Ze laat zich inspireren door de inzichten van de positieve psychologie en vertaalt de waardevolle verhalen die medewerkers en leidinggevenden met haar delen naar hands-on adviezen voor organisaties om te werken aan welzijn, veerkracht en bevlogenheid. Haar ervaring als voormalig manager van een team helpt om deze vertaalslag te maken naar leidinggevenden en bestuursleden.

Christa Van Oostende

Christa Van Oostende

Zaakvoerder MultiMedia

Na meer dan 20 jaar ‘intern HR terreinwerk’ richtte Christa, gewapend met kennis van regelgeving, werkprocessen, organisatiestructuren, HR systemen en organisatiecultuur haar bedrijf Multi Multa op. Als consultant en interimmanager helpt Christa organisaties inzetten op medewerkersbetrokkenheid, interne communicatie, sociale dialoog,...

medewerkersinzetbaarheid en levenslang leren. Ze versmelt sociale wetgeving, marketingsegmentatietechnieken, artificiële intelligentie en mensgerichtheid in haar gevarieerde HR opdrachten zodat elke doelgroep en elk individu op maat tot hun recht komen in de arbeidsmarkt en het sociaal kapitaal van organisaties verhoogt.

Christa is federaal erkend bemiddelaar in sociale zaken en gespecialiseerd in alternatieve conflictbemiddeling, stakeholder management en ‘win-win’ samenwerkingsverbanden. Ze verricht wetenschappelijk onderzoek naar levenslang leren en de rol van vakbonden in een VUCA arbeidsmarkt. Christa vindt het belangrijk dat alle lagen en betrokkenen binnen organisaties geresponsabiliseerd worden om duurzame samenwerkingsverbanden en resultaten tot stand te kunnen brengen. Als erkend Kerntalenten-analist gebruikt Christa de KernTalenten-methode voor vraagstukken rond potentieelontwikkeling, loopbaanplanning en herscholing.

Manou Doutrepont

Manou Doutrepont

Zaakvoerder Social Dialogue Network

Sinds 2012 is Manou zaakvoerder Social Dialogue en expert arbeidsverhoudingen met een jarenlange ervaring als strategisch en sociaaljuridisch adviseur voor Voka, VBO en andere organisaties. Hij is strategische raadgever met als missie werkgevers bij te staan die investeren in het sociaal overleg. Te...

...vens is hij ook animator van workshops op alle niveaus: directie, kaderleden, direct leidinggevenden en begeleider van herstructureringen en belangrijke sociale onderhandelingen.

Luc De Droogh

Luc De Droogh

Lector, HOGENT departement Sociaal werk.

Expert in Commons, armoede, sociaal-culturele praktijken, lokaal sociaal beleid.

Sandra Van Buggenhout

Sandra Van Buggenhout

Interventieadviseur , VDAB 

Als sociaal interventieadviseur van VDAB informeert en adviseert Sandra alle partijen die betrokken zijn bij een herstructurering, een collectief ontslag of faillissement. Ze begeleid werkgevers doorheen dit moeilijk proces en ze staat ook klaar voor mensen die te maken krijgen met ontslag, of dat n...

...u individueel, meervoudig, een faillissement is of door een herstructurering.

Wanneer is er sprake van een herstructurering, wat zijn dan de plichten, betaal je medewerkers een bijzondere vergoeding, hoe richt je een tewerkstellingscel op, bied je outplacement begeleiding aan,…

Ze geeft ons een inkijk in haar dagelijks werk vanuit haar jarenlange ervaring.

Module 8:
HR-trends

Bart Wille

Bart Wille

Docent Bedrijfspsychologie en HRM aan de UGent

Prof. dr. Bart Wille is doctor in de Psychologie, specialisatie Bedrijfspsychologie. Hij werkte als docent Personeels- en Organisatieontwikkeling aan de Universiteit Antwerpen in de periode van 2016-2018 waar hij onderzoek deed en lesgaf in de domeinen Kennismanagement, Organisatiekunde en Strategis...

...ch Human Resource Development. Sinds 2018 werkt Prof. dr. Bart Wille als Docent Bedrijfspsychologie en HRM aan de Universiteit Gent. Zijn huidig onderzoek richt zich op microaspecten van organisatiekunde en -ontwikkeling, inclusief leiderschap en de link tussen HR-praktijken en werknemersuitkomsten zoals satisfactie en productiviteit. Dr. Wille publiceerde meer dan vijftig internationale artikels of boekhoofdstukken in dit domein, waaronder een veertigtal A1 -publicaties. Bart Wille adviseert ook geregeld organisaties omtrent personeelsvraagstukken en aspecten van Talent Management. Hij is ten slotte medeoprichter van Low Lands Assessment Systems, een test- en adviesbureau gespecialiseerd in professionele interesse- en skill assessments.

Koen Denies

Koen Denies

Founding partner, Teal Partners

Gepassioneerd door mensen & technologie en op zoek naar impact door deze te combineren.
Teal Partners hanteert een vooruitstrevende organisatiestructuur. Zelfsturing met een open loonbeleid, een nieuwe trend en gezien hun groei slaat deze ook enorm aan....

...

Bij Teal Partners is eenieder architect van zijn eigen carrière. Teal biedt context, geen controle. Zorg komt op de eerste plaats. Medewerkers maken immers het bedrijf, hun geluk vertaalt zich in het TEAL succes.

Ze zien hun medewerkers als de slimme zelfsturende mensen die ze zijn. Er zijn geen bazen of departementen. Iedereen is zijn eigen baas. Samen bouwen aan een gezamenlijk doel . Ze verdelen de taken en vormen teams om ze uit te voeren. Van HR tot marketing, van recrutering tot teambuilding. Medewerkers kiezen welke verantwoordelijkheid ze opnemen.

Ze kennen elkaars loon. Hun visie: Alleen als er openheid is, kan je samen de toekomst van het bedrijf uitstippelen. Transparantie zorgt voor vertrouwen. Als persoonlijke doelen samenvallen met de doelen van de organisatie, ontstaan er mooie dingen.

Askim Kintziger

Askim Kintziger

Senior consultant-strategist DEI and CSR bij De Cronos Groep

Askim is een sociaal ondernemer en impactstrateeg en werkt samen met bedrijven, instellingen en leiders met verschillende achtergronden en uit allerlei sectoren. Ze richt zich op het creëren van sociale en maatschappelijke impact; en op het bouwen van duurzamere en betere bedrijven. Ze is Senior con...

...sultant-strategist DEI and CSR bij De Cronos Groep, een IT- en techbedrijf waar ondernemerschap, innovatie en samenwerken centraal staat. Waar inclusief en divers hoog in de prioriteitenlijst staan. Daarnaast is Askim lid van de Raad van bestuur van Mpact VZW en Tout Bien VZW.

Al heel haar loopbaan focust ze op thema’s als Diversiteit en inclusie, MVO en ESG, Duurzame innovatie en strategie, Change management en "the people side of innovation".

Joost Van Driessche

Joost Van Driessche

Zaakvoerder, Wilde Zwanen

Als zaakvoerder van Wilde Zwanen wordt Joost, samen met zijn team, gedreven door het duurzaam versterken van mensen en organisaties in hun zoektocht om wendbaar in te spelen op hedendaagse uitdagingen. Zijn ruime ervaring in diverse rollen (consultant, teamleader, manager, directeur, ondernemer) in diverse sectoren (zorg, maatwerk, industrie, diensten) geeft hem hierbij een uniek én breed (praktijk)perspectief bij zijn werk als organisatiearchitect.

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

Human Resources Management

Deze praktijk- en project­gerichte dagopleiding HRM leidt je op tot startklare hr-professional, technisch sterk en multi-inzetbaar vanuit een duurzame visie op de maatschappelijke …

Studeer verder in human resources
Bekijk je mogelijkheden om verder te studeren in de wereld van human resources. Of je nu al actief bent in deze interessante sector en je graag verder wil verdiepen, of helemaal nieuw bent in deze wereld: er zijn mogelijkheden op maat van iedereen. Ontdek hier ons aanbod.