Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

Afbeelding Reglement

ALGEMEEN REGLEMENT

 • Elke deelnemer moet minimum 12 jaar oud zijn op de dag van het event tenzij er uitdrukkelijk toestemming gegeven is door de organisatie (sport@hogent.be). 

 • De deelnemers ontvangen bij het aanmelden een chip om met een tiewrap (spanbandje) te bevestigen aan de schoenveter. Enkel met deze chip heb je toegang tot de startkooi.
  LET OP: na de finish dien je jouw chip terug te bezorgen om een boete van € 2,5 te vermijden.

 • De veiligheidsinstructies van de organisatie en van de medewerkers moeten ten alle tijde gevolgd worden.

 • Om gezondheidsredenen raadt de organisatie aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysisch niet voorbereid is. Bovendien is het aangeraden om voor de wedstijd een medische test te laten ondergaan bij de (sport)arts. Het voorleggen van een medisch attest is niet verplicht. Het is aan de deelnemer zelf om de situatie in te schatten.

 • Tijdens de deelname aan HOGENT Challenge Run, is elke deelnemer verzekerd via Sport Vlaanderen, HOGENT-studenten zijn verzekerd via de onderwijsinstelling. Voor de leerlingen van het secundair onderwijs dient de school in de verzekering te voorzien.
  Meer info hieromtrent vind je terug via deze link (algemene voorwaarden, speciale voorwaarden) . Voor alle gebeurtenissen anders dan omschreven in de voorwaarden, zijn de deelnemers zelf verantwoordelijk. Het aangifteformulier vind je HIER.

 • Gegevens van de deelnemers worden enkel gebruikt voor organisatorische doeleinden (tijdsregistratie, prijsbekendmaking) en dus niet voor commercieel gebruik. Een geldig e-mailadres is nodig voor een correcte inschrijving. Via dit adres word je alle info doorgestuurd.

 • De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

 • De organisatie behoudt zich het recht om de run, op grond van uitzonderlijke omstandigheden, niet te laten doorgaan. In dat geval worden de deelnamegelden integraal teruggestort. 

 • Inschrijving is pas definitief na het ontvangen van een correcte betaling.

 • Annuleringen dienen gemeld te worden via sport@hogent.be. Inschrijvingen die voor 24 april 2019 doorgegeven zijn, zullen voor 50% terugbetaald worden. Nadien kan je geen terugbetaling meer ontvangen.

 

Meer info

sport@hogent.be
09 243 37 50
Facebook
#HCR19