Facebook Pixel Afgestudeerd? Waar je ook naartoe gaat, we helpen je graag op weg! - Hogeschool Gent
Foto Afgestudeerd? Waar je ook naartoe gaat, we helpen je graag op weg!

Oud-student?

O

Oud-student?

Welke richting ze ook uitgaan, we helpen onze alumni graag op weg! Na het behalen van je diploma kan je verschillende kanten uit. Zo kan je onder meer je geluk beproeven op de arbeidsmarkt, kan je een bijkomende opleiding volgen of kan je een kans wagen in het bedrijfsleven en gewoon je eigen zaak opstarten.

L

Levenslang leren met Yonk

Elke dag wordt het concept levenslang leren belangrijker. De flexibilisering van het onderwijs zorgt ervoor dat de mogelijkheden en het aanbod om verder te studeren uitbreiden. Bijscholen, actualiseren en specialiseren is een must, ook voor personen met een diploma hoger onderwijs. Met Yonk bieden we daarom tientallen vervolgopleidingen en een divers gamma bijscholingen aan.

meer over levenslang leren met Yonk →

O

Werken en studeren? Het kan!

Werken en studeren? Het kan! Er zijn verschillende steun­maat­regelen voor als je werken en studeren wil combineren, zoals de KMO-portefeuille en het Vlaams opleidingsverlof.

meer over opleidingsincentives →

S

Samenwerken met HOGENT

Ben je al actief in het werkveld en wil je graag weten wat HOGENT voor jou als bedrijf kan betekenen? Ben je op zoek naar een stagiair voor je bedrijf? Wil je weten welke expertise we in huis hebben en welke dienstverleningen we aanbieden? Of een gastles komen geven over jouw expertise? Wil je met ons samenwerken voor stages of bachelorproeven?

bekijk ons aanbod voor bedrijven en organisaties →

W

Werken aan HOGENT

Werken bij HOGENT, dat is kiezen voor een boeiende en afwisselende job in een aangename werkomgeving. Onze ondernemende HOGENTENAARS creëren kansen, nemen initiatief, werken doelgericht, verleggen grenzen en zorgen voor innovatie en duurzame oplossingen die bijdragen tot de kwaliteit van het leven. 

bekijk onze vacatures →

V

Vacatures voor studenten

HOGENT heeft een Career Center ingericht om de arbeidsmarkt en onze studenten te verenigen. Daarvoor werken we samen met JobTeaser, hét carrièreplatform in Europa dat rechtstreeks geïntegreerd is in het intranet van meer dan 400 onderwijsinstellingen. Dé oplossing op maat om vacatures, vakantiejobs, vrijwilligerswerk en jobevents gericht te verspreiden en de zichtbaarheid van employer brands te verhogen.

meer over het Career Center →

Contact houden.

Wil je graag op de hoogte blijven over nieuws,  (alumni-)evenementen, nieuwe opleidingen en bijscholingen van HOGENT? Via HOGENT Connect kies je zelf over welke thema's je up-to-date wil blijven.

Registreer je interesses

Inspireer studiekiezers en word HOGENT-ambassadeur!

Beantwoord open en eerlijk vragen over je studentenleven en je ervaringen aan HOGENT via chat. 

Info