Het onderzoekscentrum zet in op de realisatie van toekomstbestendige en kwaliteitsvolle zorg- en hulpverlening.
Onderzoek en dienstverlening op het snijpunt tussen land- en tuinbouw, voeding en natuur.
Waar ruimte(her)gebruik, wonen/huisvesting en mobiliteit/bereikbaarheid samenkomen, verricht het onderzoekscentrum praktijkgericht onderzoek.
eCO-CITY wil als multidisciplinair onderzoekscentrum duurzame impact genereren op de stad van de toekomst.
Mensenrechten en kwaliteit van leven als centrale referentiekaders om sociale ongelijkheid en structurele processen van sociale uitsluiting tegen te gaan.
Het FTILab+ bevordert de wisselwerking tussen technologie en maatschappij en ondersteunt ondernemingen bij hun noodzakelijke transformatie tot ondernemingen van de toekomst.
Dit onderzoekscentrum zet volop in op het uitbouwen van ontwerpend onderzoek als een volwaardige, hybride onderzoeksdiscipline.
In dit onderzoekscentrum heeft men jarenlange ervaring in het domein van waterzuivering en in het domein van de medische diagnostiek en therapie.
Onderzoek en dienstverlening naar zowel formeel als informeel leren, typisch en atypisch leren en leren doorheen de ganse levensloop.
Onderzoek naar ontwikkeling van tools om een transitie naar een meer duurzame organisatie te realiseren. Begeleiding van organisaties om duurzaamheid integraal in kaart te brengen.
Onderzoek en dienstverlening naar legale en illegale middelenafhankelijkheid, eetstoornissen, psychosociaal welzijn en deviant gedrag.