Facebook Pixel Agenda - Hogeschool Gent
Foto Agenda

Agenda.

A

Agenda.

How to bridge the financial gap

Navormingsreeks voor boekhouders en hoofdboekhouders van bedrijven in samenwerking met Resolvus.

oktober - april (18 tot 20.30 uur)
Campus Schoonmeersen
SketchUp voor energiedeskundigen
Deze basiscursus is afgestemd op het werk van energiedeskundigen of alle personen die SketchUp willen gebruiken om op een vlotte manier woningen en gebouwen te tekenen en de nodige numerieke …
26 november (13 tot 19 uur)
Campus Schoonmeersen
Webinar graduaat biotechnologie

HOGENT hecht veel belang aan authentieke leeromgevingen voor haar studenten. Daarom is een goede band met het werkveld essentieel. Zo kunnen we een juiste match vinden tussen jouw organisatie en onze studenten. We zijn nog op zoek naar organisaties die openstaan voor werkplekbezoeken, het aanbieden van cases en stageplaatsen.

26 november
Online
AI Masterclass 2020-2021

Stap voor stap verken je het landschap van artificiële intelligentie (AI) en de verbluffende toepassingen die je heel concreet in de dagelijkse bedrijfsvoering kan inzetten. Van helikopterview tot diepgaande kennis begeleiden de experts je door dit proces zodat je goed gewapend aan de slag kan met de meest geavanceerde kennis.

december 2020 - mei 2021
Online + de Belgische Ardennen
Eerste hulp bij studiekeuze

Heb jij een extra duwtje in de rug nodig en heb je zin om actief aan de slag te gaan tijdens een interactieve workshop? Deze online workshop bestaat uit twee sessies van telkens anderhalf uur. De studietrajectbegeleiders reiken je concrete tools aan om je weg te vinden in het labyrint van keuzes. We gaan samen met jou op onderzoek naar jouw interesses en talenten. Met die tools ga je vervolgens zelf aan de slag.

8 en 10 december (18 - 19.30)
online
Infosessies educatief graduaat

Je vakkennis doorgeven aan de volgende generatie? Start in februari jouw opleiding tot praktijkleraar aan HOGENT.

december 2020 - januari 2021 (19 - 20 uur)
online
Infosessies verkorte educatieve bachelor secundair onderwijs

Wil je vakleraar worden in het vakgebied waarvoor je al een diploma hoger onderwijs hebt behaald? Start in februari jouw verkorte educatieve bachelor secundair onderwijs aan HOGENT.

december 2020 - januari 2021 (19 - 20 uur)
online
Energiedeskundige Type A - verplichte permanente vorming

De aanwezigheden van de houders van een certificaat worden doorgegeven aan de energieprestatiedatabank van het VEA.

10 december (13 - 19 uur)
Campus Schoonmeersen
Navorming oplossingsgericht coachen

Deze vorm van coaching leert je oog hebben voor sterktes in plaats van tekortkomingen en naar de toekomst kijken in plaats van te graven in verleden. Door jezelf een nieuwe denk- en zienswijze aan te meten, ontwikkel je nieuwe invalshoeken en verander je je begeleidingsstijl. Waar je vroeger dacht vast te zitten, dienen zich weer nieuwe kansen aan. Zo creëer je tal van mogelijkheden voor jezelf, je medewerkers, cliënten of leerlingen.

7 januari - 25 januari
Campus Schoonmeersen
Navorming mantelzorgcoaches

Deze meerdaagse en praktijkgerichte navorming tot mantelzorgcoach biedt een theoretische basis en praktische handvaten voor het begeleiden en ondersteunen van mantelzorgers. Je maakt kennis met verschillende denkkaders waaronder de oplossingsgerichte visie en het systeemgericht werken.
 

14 januari
Campus Schoonmeersen