Facebook Pixel (Her)inschrijven via iBaMaFlex - Hogeschool Gent

Dien je (her)inschrijvingsaanvraag in via iBaMaFlex na de puntenbekendmaking van semester 2 (indien volledig geslaagd in juni) of na de tweede examenkans (midden september).

Start je voor het eerst aan deze opleiding? Check dan zeker ook de specifieke procedures en uitzonderingen: kandidaat-studenten voor de educatieve opleidingen, winkelmanagement, basisverpleegkunde en de opleidingen in afstandsonderwijs moeten een specifieke inschrijvingsprocedure volgen.

Educatieve bachelor kleuteronderwijs, lager onderwijs, secundair onderwijs en verkorte educatieve bachelor

Voor je aan de opleiding begint, moet je de Starttoets lerarenopleiding maken. Nadat je de instaptoets doorlopen hebt, ontvang je een bewijs van deelname. Dat document heb je nodig om je te kunnen inschrijven voor een van onze lerarenopleidingen (uitgezonderd de educatieve graduaatsopleiding).

Educatieve graduaatsopleiding

Vooraleer je kan inschrijven, kom je langs voor een verplicht intakegesprek. Vraag je gesprek aan via giometh.dejaegher@hogent.be.

Graduaat winkelmanagement

Vooraleer je kan inschrijven, kom je langs voor een verplicht intakegesprek. Vraag je gesprek aan via hilde.hauman@hogent.be.

Verkorte educatieve bachelor secundair onderwijs

Vooraleer je kan inschrijven kom je langs voor een verplicht intakegesprek. Vraag je gesprek aan via giometh.dejaegher@hogent.be.

Graduaat basisverpleegkunde

Voor het graduaat basisverpleegkunde schrijf je rechtstreeks in via Vesalius. Je kan je hier vooraf online registreren. 

Vervolgopleidingen en afstandsonderwijs

De inschrijvingsmodaliteiten voor bachelors na bachelor, postgraduaten, afstandsonderwijs, navormingen en studiedagen verschillen per opleiding. Check de opleidingspagina's voor meer info.