Facebook Pixel HACCP - Hogeschool Gent
Foto HACCP

HACCP.

H

HACCP.

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Als voedingsbedrijf ben je wettelijk verplicht om een HACCP-systeem op te stellen en te implementeren. Via dit HACCP-plan kan je als bedrijf de voedsel­veiligheid beter beheersen.

Ben je nog niet helemaal vertrouwd met het HACCP-systeem? Wil je een nieuw HACCP-plan ontwikkelen voor je eigen bedrijf? Of gaat het om een herziening/uitbreiding van het bestaande HACCP-plan?

Bij ons kan je terecht voor expertise zowel op het niveau van de industriële productie van levensmiddelen als op het niveau van de grootkeuken. Wij beschikken over de juiste kennis om je te adviseren en te ondersteunen bij de implementatie, de uitbouw en het onderhoud van:

  • goede hygiënepraktijken (GHP) of basisvoorwaardenprogramma's (PRP)
  • HACCP-plan(nen)

Doelgroep

KMO's, start-ups, consumentenorganisaties, opleidingscentra, vzw’s, hoeveverwerkers, …

Sectoren: voedingsbedrijven (van lokale slager tot industriële producent, retailers, horeca, grootkeukens, …)

Contact

voeding@hogent.be