Facebook Pixel MOVE-IT LAB - Hogeschool Gent
Foto MOVE-IT LAB

MOVE-IT LAB.

M

MOVE-IT LAB.

Het HOGENT-onderzoekscentrum Health & Water Technology beschikt vanaf nu over een uniek mobiel laboratorium - Move-it-lab - waarmee het letterlijk watermetingen ‘in het veld’ kan doen. 

Move-it-lab is de revolutionaire combinatie van een mobiele, on-site afvalwaterzuiveringsinstallatie en een high-tech laboratoriumunit. Hier komen fysiochemische wateranalyses samen met geavanceerde microscopische slibanalyses en moderne moleculaire identificatietechnologie.

Met het MOVE-IT LAB de boer op
Lees het nieuwsbericht

 

Wat maakt Move-it-lab zo bijzonder?

Het stelt ons in staat om een gedetailleerde analyse van jouw bedrijfsafvalwater ter plaatse uit te voeren, wat resulteert in betrouwbare en realistische gegevens. In vergelijking met onderzoek op artificieel afvalwater biedt dit een nauwkeurige inzage in de benodigde optimalisaties, of het nu gaat om verbeteringen in zuiveringsefficiëntie of energiebesparing. Met behulp van onze pilot installatie streven we ernaar om grondig te testen en te fine-tunen voordat we deze innovaties op grotere schaal implementeren.

Samen naar een duurzame toekomst

Move-it LAB is niet alleen een gamechanger voor bedrijven, maar ook een toegangspoort tot samenwerking. We nodigen bedrijven, onderzoekscentra en kennisinstituten uit om met ons samen te werken en de toekomst van waterzuivering te vormen.

 

Ontdek Move-it-lab via de 360° tours

 

 

Samenwerken? Graag!

Als jouw bedrijf of instelling streeft naar kostenbesparing door optimalisatie van de aerobe biologische waterzuivering, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Laat hier jouw gegevens achter of mail naar bjorge.decostere@hogent.be