Facebook Pixel Maak kennis met ondernemers van postgraduaat ondernemen - Hogeschool Gent
Foto Maak kennis met ondernemers van postgraduaat ondernemen

Maak kennis met de ondernemers van het postgraduaat ondernemen.

M

Maak kennis met de ondernemers van het postgraduaat ondernemen.

Je eigen onderneming uit de grond stampen: je moet het maar doen. Deze ondernemers hebben één ding gemeenschappelijk: ze volgden hun passie en starten vanaf oktober samen met nog een tiental anderen als eerste lichting deelnemers van het gloednieuwe postgraduaat ondernemen.

Amélie Badie - foto door @bynouchka

Foto door @bynouchka.

Amélie Badie
van Catberry Pastries

Amélie studeerde sociaal werk aan HOGENT en ging daarna voor een master milieuwetenschap aan Universiteit Antwerpen. Tijdens haar vrije tijd bleef ze maar bakken. Ze is veganist en het aanbod vegan gebak stelde op dat moment nog niet veel voor.

Na haar deelname aan een Bake Off-wedstrijd kreeg ze plots heel veel aanvragen. Intussen heeft ze haar eigen bakatelier in Gent. Met de kennis van het postgraduaat ondernemen wil Amélie doordacht verder werken aan de toekomst van haar zaak en groeien als rasechte ondernemer.

Lees het verhaal van Amélie

Mike Stevens

 

Mike Stevens
van Vital Media

Mike had tijdens zijn bacheloropleiding chemie aan Odisee soms tijdsblokken vrij. Die tijd vulde hij nuttig op en hij startte een webshop. Door zelf meer onderzoek te doen naar online marketing, merkte hij steeds meer opportuniteiten voor andere ondernemers. Zo is hij uiteindelijk een online marketingbureau gestart.

Nu hij is afgestudeerd wil hij zich verder verdiepen in het ondernemen met de steun van de begeleidende experten en de andere deelnemers van het postgraduaat ondernemen.

Lees het verhaal van Mike

Pieterjan Seynaeve

 

Pieterjan Seynaeve, 
freelancer muziekproductie en audio

Pieterjan is al sinds zijn tienerjaren gefascineerd door muziek. Hij speelde slagwerk en piano in verschillende groepjes en schreef zich in aan het conservatorium, waarna alles in een stroomversnelling ging.

Intussen werkt hij als freelancer muziekproductie en audio. Hij hoopt tijdens het postgraduaat ondernemen vooral veel bij te leren over organisatiestructuren en strategieën voor (alternatieve) financiering van investeringen om grotere dingen te doen in de muzieksector.

Lees het verhaal van Pieterjan

Ben jij ook een ondernemer?

En kun je nog extra ondersteuning gebruiken bij de verdere uitbouw van je zaak? Haast je dan en vervoeg deze drie ondernemers samen met de andere deelnemers van het gloednieuwe postgraduaat ondernemen.

Meer info en inschrijven

Ben jij ook een ondernemer?

En kun je nog extra ondersteuning gebruiken bij de verdere uitbouw van je zaak? Haast je dan en vervoeg deze drie student-ondernemers samen met de andere deelnemers van het gloednieuwe postgraduaat ondernemen.

Meer info en inschrijven