Foto Ontwikkeling van lokale voedingsketens en reststroomvalorisatie

Ontwikkeling van lokale voedselketens en reststroomvalorisatie.

O

Ontwikkeling van lokale voedselketens en reststroomvalorisatie.

AgroFoodNature onderzoekt de ontwikkeling van lokale voedingsketens via interdisciplinair onderzoek. Er is expertise inzake de ontwikkeling van lokale ketens van granen, peulvruchten en hennep (van landbouwer tot consument). Er gebeurt ook (interdisciplinair) onderzoek naar de valorisatie van reststromen.  We onderzoeken vanuit technologisch, marketing, wettelijk, duurzaamheids- en logistiek standpunt broodresten en bataatoverschotten als (her)nieuw(d)e voedselingrediënten. 

Onze projecten.

Onze resultaten en producten.

Maak kennis met onze experten.

Anne-Sophie

Evelien Van Bavegem

Voedingsmiddelentechnologie, korte keten, voedselveiligheid, kwaliteitszorgsystemen

e-mail

Joke Persyn

Melissa Camerlinck
Levensmiddelentechnologie, graanverwerking, bakkerijtechnologie, levensmiddelenwetgeving

e-mail

 

Benieuwd naar meer?

Vind je deze informatie van ons onderzoeksthema ontwikkeling van lokale voedingsketens en reststroomvalorisatie interessant? Neem dan zeker een kijkje op de webpagina van het onderzoekscentrum AgroFoodNature.