Facebook Pixel Navormingen en studiedagen - Hogeschool Gent
Foto Navormingen en studiedagen

Navormingen en studiedagen.

N

Navormingen en studiedagen.

Bekijk ons uitgebreid aanbod navormingen, studiedagen, bijscholingen of nascholingen, workshops, symposia en congressen. Dit zijn korte vormingen van een of meerdere dagen. Een ideale manier om je kennis en vaardigheden bij te spijkeren. Of om nieuwe dingen aan te leren. Want alleen zo kan je meesurfen op de continue veranderingen. Alleen zo kan je de technologische vernieuwingen bijbenen. En alleen zo kan je jezelf blijven ontwikkelen en je ambities waarmaken.

Coaching, teambegeleiding en
persoonlijke ontwikkeling

Gezondheid
en zorg

Financieel management

ICT en industriële automatisering

Mens en maatschappij

Ondernemen en management

Onderwijs

Plant en dier

Vormgeving en ontwerp

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

afstandsonderwijs

Met afstandsonderwijs studeer je op jouw tempo, waar en wanneer het past. Het studiemateriaal is aangepast voor afstandsleren. En je krijgt de nodige begeleiding vanop afstand. Uiteraard behaal je …

gereglementeerde vormingen
Gereglementeerde vormingen zijn opleidingen voor bepaalde gereglementeerde beroepen waarrond specifieke regelgeving bestaat.
verkorte trajecten
Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Bekijk dan deze vaak voorkomende verkorte trajecten.
postgraduaten
Check hier het aanbod postgraduaten van HOGENT. Een postgraduaat is een opleiding ingericht door hogescholen en universiteiten van minstens 20 studiepunten.
micro degrees
Een micro degree is een deeltraject van een opleiding. Het stelt je in staat om vanuit je initiële bachelor of master te specialiseren in een specifiek topic.
Werken en studeren
Ben je al aan het werk, maar wil je toch graag verder studeren of opnieuw studeren? Bekijk hier de opties die je daarbij kunnen ondersteunen. Afstandsleren Bepaalde opleidingen …