Foto Leer ons kennen

Leer ons kennen.

L
De kans is groot dat je later een job uitoefent die nu nog niet bestaat. ‘Waarom dan nog verder studeren?’ hoor ik je denken. Een terechte vraag die meteen getuigt van kritisch inzicht. Precies wat we zoeken bij HOGENT.

Want studeren aan HOGENT gaat niet alleen over wat er in de boeken staat. Het gaat ook over wat jij van die boeken vindt. Niet enkel over correcte antwoorden, maar over de juiste vragen stellen. Niet enkel over onze wijsheid, maar jouw eigenwijsheid. Je zal zien. Bij HOGENT dagen we je uit. Wordt studeren de overtreffende trap van bijleren. Omdat wie als een grijze muis meeloopt, vroeg of laat, wordt ingehaald.

Als je dus vraagt: ‘Waarom HOGENT?’ Wel daarom! Omdat je behalve een stevige vakopleiding, vooral een future proof-attitude meekrijgt. Want jij kan het verschil maken.

Ga ervoor!

Koen Goethals
Algemeen directeur

I


Infomomenten en opendeurdagen

Op de infomomenten en opendeurdagen zwaaien we alle deuren voor je open. Op de infostanden van de opleidingen staan onze lesgevers je met raad en daad bij.

 

meer info →

O


Openles-
dagen

Een goede manier om een toekomstige opleiding te kiezen, is gewoon komen proeven. Proeven van de leerstof, van de manier van lesgeven, van de sfeer op de campus. Gewoon een échte les meemaken tussen onze huidige studenten.

meer info →

I

Infoavond
wegwijs in het hoger onderwijs

Een goede studiekeuze is de basis van een succesvolle carrière in het hoger onderwijs. Vertrekkend vanuit onze dagelijkse ervaring brengen we jou en je ouders graag bij hoe je een goede studiekeuze maakt.
 

meer info →

I


Infobeurs
verder studeren

Heb je al een diploma hoger onderwijs? Of werk je al een tijdje? Maar droom je nog van een (bijkomend) diploma of specialisa­tie? En wil je je een  langere periode voor een opleiding engageren of slechts één dag? 
 

meer info →

S

SID-
ins

Tijdens de infomomenten kan je op onze thuisbasis terecht met al je vragen. Maar we spelen ook op verplaatsing. Tijdens een SID-in-beurs kan je in jouw provincie komen snuisteren. 
 

meer info →

A

Afstudeerbeurs AUGENT

Welke richtingen kan je uit nadat je bent afgestudeerd? Je komt het allemaal te weten op de afstudeerbeurs van de Associatie Universiteit Gent.

 

meer info →