Facebook Pixel Leer ons kennen tijdens een infomoment - Hogeschool Gent
Foto Leer ons kennen tijdens een infomoment

Leer ons kennen.

L

Leer ons kennen.

De kans is groot dat je later een job uitoefent die nu nog niet bestaat. ‘Waarom dan nog verder studeren?’ hoor ik je denken. Een terechte vraag die meteen getuigt van kritisch inzicht. Precies wat we zoeken bij HOGENT.

Want studeren aan HOGENT gaat niet alleen over wat er in de boeken staat. Het gaat ook over wat jij van die boeken vindt. Niet enkel over correcte antwoorden, maar over de juiste vragen stellen. Niet enkel over onze wijsheid, maar jouw eigenwijsheid. Je zal zien. Bij HOGENT dagen we je uit. Wordt studeren de overtreffende trap van bijleren. Omdat wie als een grijze muis meeloopt, vroeg of laat, wordt ingehaald.

Als je dus vraagt: ‘Waarom HOGENT?’ Wel daarom! Omdat je behalve een stevige vakopleiding, vooral een future proof-attitude meekrijgt. Want jij kan het verschil maken.


Ga ervoor!

Koen Goethals
Algemeen directeur

Portretfoto algemeen directeur Koen Goethals

IInfodagen

Op de infodagen doen we er alles aan om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze. Je kan er praten met lesgevers, medewerkers en studenten.

meer info →

O

Online infosessie
'wegwijs in het hoger onderwijs'.

Een goede studiekeuze is de basis van een succesvolle carrière in het hoger onderwijs. Vertrekkend vanuit onze dagelijkse ervaring brengen we jou en je ouders graag bij hoe je een goede studiekeuze maakt.

meer info →

O


Online infosessies per opleiding.

Is nog niet alles helder hoe de opleiding is opgebouwd? Heb je nog vragen over de opleiding of afstudeer­richting? Of wil je gewoon eens een babbel met een lesgever over studeren aan HOGENT? Ons team staat voor je klaar!

meer info →

C

Chat met een (oud-)student of medewerker.

Heb je een vraag over een opleiding, het studentenleven of studeren aan HOGENT? Chat dan met een van onze (oud-)studenten of personeelsleden en krijg je informatie uit eerste hand!

meer info →

O


Openlesdagen

Een goede manier om een toekomstige opleiding te kiezen, is gewoon komen proeven. Proeven van de leerstof, van de manier van lesgeven, van de sfeer op de campus. Gewoon een échte les meemaken tussen onze huidige studenten.

meer info →

S


SID-ins

Tijdens de infomomenten kan je op onze thuisbasis terecht met al je vragen. Maar we spelen ook op verplaatsing. Tijdens een SID-in-beurs kan je in jouw provincie komen snuisteren. 

meer info →

A

Afstudeerbeurs AUGENT

Welke richtingen kan je uit nadat je bent afgestudeerd? Je komt het allemaal te weten op de afstudeerbeurs van de Associatie Universiteit Gent.

meer info →

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in op onze mailinglijst en we houden je op de hoogte van alle infodagen.