Facebook Pixel Online infosessie 'wegwijs in het hoger onderwijs'. - Hogeschool Gent
Foto Online infosessie 'wegwijs in het hoger onderwijs'.

Online infosessie 'wegwijs in het hoger onderwijs'.

O

Online infosessie 'wegwijs in het hoger onderwijs'.

Om een goede studiekeuze te kunnen maken, is het belangrijk om vertrouwd te zijn met de werking van het hoger onderwijs. Vertrekkend vanuit onze dagelijkse ervaring brengen we studie­kiezers, ouders of voogden en leer­krachten graag bij wat je moet weten over verder studeren.

Wat zijn studiepunten en hoe werkt het systeem van leer­krediet? Wat is het verschil tussen een graduaat en een bachelor? En tussen een bachelor op professioneel en academisch niveau? Hoe verloopt een academiejaar? Hoeveel kost studeren in het hoger onderwijs? Welke  begeleiding en ondersteuning krijg je?

Kom het allemaal te weten tijdens een van onze online infosessies!

Momenteel zijn er geen infosessies 'Wegwijs in het hoger onderwijs' meer gepland voor dit academiejaar.

Kijk voor meer info over het hoger onderwijs op hogent.be/student/wegwijs-hoger-onderwijs.

 

Passen deze data
niet voor jou?

Kom dan naar een van onze andere contactmomenten.

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

Wegwijs in het hoger onderwijs.

Het hoger onderwijs heeft een andere structuur dan het secundair onderwijs. Het hanteert ook een eigen terminologie: bachelors en masters, credits, flexibele leerwegen, leerkrediet en zo verder. …

Leer ons kennen
De kans is groot dat je later een job uitoefent die nu nog niet bestaat. ‘Waarom dan nog verder studeren?’ hoor ik je denken. Een terechte vraag die meteen getuigt van kritisch …
studeren
Hier vind je alles wat bij studeren komt kijken: van inschrijven, begeleiding en internationale ervaringen tot je kot en de weekmenu's in onze resto's.