Facebook Pixel Bezoek HOGENT op de infodagen - Hogeschool Gent
Foto Bezoek HOGENT op de infodagen

Infodagen.

I

Infodagen.

Tijdens de info­dag geven lesgevers en studenten uitleg over opleidingen en/of leiden ze je rond op de campus.

programma bekijken & registreren

Volgende infodagen
  • 29 juni 2024, 10 tot 15 uur
    KASK & Conservatorium 10 tot 13 uur
  • 7 september 2024, 10 tot 15 uur
    KASK & Conservatorium 10 tot 13 uur

Wat mag je verwachten?

Tijdens de infodag ontdek je alles over de verschillende opleidingen en over studeren aan HOGENT. Elke opleiding heeft een eigen aanbod: van info­sessies tot individuele gesprekken en rond­leidingen. Stel je programma online samen en ontvang alle praktische info in je mailbox.

registreren voor 29 juni

Kan je er niet bij zijn?

Kan je er niet bij zijn op 29 juni? Registreer je om op de hoogte te blijven en ontvang een e‑mail wanneer je kan registreren voor de infodag van september. Weet dat je het hele jaar door bij ons terechtkan voor meer info. Onderaan iedere opleidings­pagina vind je meer opties en contact­gegevens.

naar de opleidings­pagina's →

Infomoment KASK & Conservatorium

De bachelors landschaps- en tuin­architectuur en interieur­vormgeving behoren tot de school of arts KASK & Conservatorium. Meer informatie vind je op schoolofartsgent.be/studeren/bezoek-ons.

Aanbod in de kijker.

Aanbod in de kijker.

R


Rondleiding
door studenten

Volg een rondleiding door studenten op campus Schoonmeersen, aangeboden door studenten­raad Revolte. De studenten tonen je met plezier alle studentikoze plekjes en troeven op de campus.

Registreer je voor 29 juni →

S


Studieadvies

Weet je nog niet goed welke opleiding bij je past? Twijfel je tussen opleidingen? Onze studieadviseur kan jou op weg helpen. Spring eens binnen in gebouw B op campus Schoonmeersen (lokaal GSCHB.0.033).

I


Inschrijven

Overtuigd van je keuze? Inschrijven doe je tijdens de infodag op campus Aalst, campus Ledeganck, campus Melle, campus Schoonmeersen (gebouw B & T), campus Vesalius of online via hogent.be/inschrijven.

Z


Zin in een hapje
of een drankje?

Zin in een hapje of een drankje? Op campus Schoonmeersen kan je in onze wereld­beroemde Coffee House terecht bij de barista's voor een heerlijke kop koffie. Of je kan er ook terecht in Resto D of in de sportbar. Ook op campus Ledeganck en Vesalius kan je terecht in de resto's.

S


Studenten­voorzieningen

Met vragen over studie­beurzen, studenten­kamers en andere voorzieningen kan je ook terecht bij STUVO, de dienst Studenten­voorzieningen (Overwale 42, 9000 Gent). Tijdens de infodag kan je zonder afspraak binnen­wandelen om je vraag te stellen. Liever op een ander moment? Boek dan een afspraak.

Bekijk de studentenkamers digitaal →
Meer info over studentenkamers →
Studentenkamer aanvragen →

S


Studeren met een functiebeperking

Voor info over studeren met een functiebeperking kan je terecht bij onze studentenbegeleiders+. Zij zijn op 29 juni doorlopend van 10 tot 15 uur beschikbaar in gebouw B (lokaal 0.014) op campus Schoonmeersen.

Meer over studeren met een functiebeperking →
Boek een afspraak met de begeleider van jouw voorkeurs­opleiding →

 

Volledig overtuigd
van je keuze?

Trefwoorden: open dag, opendeurdag, infomoment, infodag, opendeurdagen, infodagen, open dagen

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

Ontdek welke studie­keuze bij je past

Ontdek welke studie­keuze bij je past. Op het online studiekeuze­platform vind je alles wat je kan helpen. Een brochure aanvragen? Eens chatten met studenten? Of een virtuele …

Studiekeuzetest

Ben je benieuwd welke studie­richting uit het hoger onderwijs het beste bij jou past? Of twijfel je tussen verschillende opleidingen? Weet je nog niet zeker wat je wil gaan studeren? Met behulp …

Studie(keuze)advies
Weet je echt niet welke studie bij je past? Twijfel je tussen opleidingen? Wil je van opleiding veranderen of wil je nog iets bijstuderen? Wil je advies over regelgeving of opleidingen …
Online infosessie 'wegwijs in het hoger onderwijs'.

Om een goede studiekeuze te kunnen maken, is het belangrijk om vertrouwd te zijn met de werking van het hoger onderwijs. Vertrekkend vanuit onze dagelijkse ervaring brengen we studie­kiezers, …