Facebook Pixel Bezoek HOGENT op de infodagen - Hogeschool Gent
Foto Bezoek HOGENT op de infodagen

Infodagen.

I

Infodagen.

Tijdens de info­dag geven lesgevers en studenten uitleg over opleidingen en/of leiden ze je rond op de campus.

programma bekijken & registreren

Volgende infodagen
  • 20 april 2024, 10 tot 15 uur
    KASK & Conservatorium 21 april 2024
  • 29 juni 2024, 10 tot 15 uur
    KASK & Conservatorium 10 tot 13 uur
  • 7 september 2024, 10 tot 15 uur
    KASK & Conservatorium 10 tot 13 uur

Wat mag je verwachten?

Tijdens de infodag ontdek je alles over de verschillende opleidingen en over studeren aan HOGENT. Elke opleiding heeft een eigen aanbod: van info­sessies tot individuele gesprekken en rond­leidingen. Stel je programma online samen en ontvang alle praktische info in je mailbox.

registreren voor 20 april

Kan je er niet bij zijn op 20 april? Registreer je om op de hoogte te blijven en ontvang een e‑mail wanneer je kan registreren voor de andere infodagen. Weet dat je het hele jaar door bij ons terechtkan voor meer info. Onderaan iedere opleidings­pagina vind je meer opties en contact­gegevens.

naar de opleidings­pagina's →


Infomoment KASK & Conservatorium

De bachelors landschaps- en tuin­architectuur en interieur­vormgeving behoren tot de school of arts KASK & Conservatorium. Meer informatie vind je op schoolofartsgent.be/studeren/bezoek-ons.

In de kijker.

Volg een rondleiding door studenten op campus Schoonmeersen, aangeboden door studenten­raad Revolte. De studenten tonen je met plezier alle studentikoze plekjes en troeven op de campus.

registreren voor 20 april


Weet je nog niet goed welke opleiding bij je past? Twijfel je tussen opleidingen? Onze studieadviseur kan jou op weg helpen. Spring eens binnen in gebouw B op campus Schoonmeersen (lokaal GSCHB.0.033).


Overtuigd van je keuze? Inschrijven doe je tijdens de infodag op campus Aalst, campus Ledeganck, campus Melle, campus Schoonmeersen (gebouw B), campus Vesalius of online via hogent.be/inschrijven.


Zin in een hapje of een drankje? Op campus Schoonmeersen kan je in onze wereld­beroemde Coffee House terecht bij de barista's voor een heerlijke kop koffie. Of je kan er ook terecht in Resto D of in de sportbar. Ook op campus Ledeganck en Vesalius kan je terecht in de resto's.


Met vragen over studie­beurzen, studenten­kamers en andere voorzieningen kan je ook terecht bij STUVO, de dienst Studenten­voorzieningen (Overwale 42, 9000 Gent). Tijdens de infodag kan je zonder afspraak binnen­wandelen om je vraag te stellen. Liever op een ander moment? Boek dan een afspraak.

Een studentenkamer bezichtigen kan doorlopend tijdens de infodag van 20 april van 10 tot 15 uur in residentie Mercator C (Nonnemeersstraat 19-21, 9000 Gent) en residentie Schoonmeersen (Overwale 42, 9000 Gent). De kans op een kamer is groter bij residentie Mercator.

Bekijk de studentenkamers digitaal

Meer info over studentenkamers

Studentenkamer aanvragen

 

Volledig overtuigd
van je keuze?

Trefwoorden: open dag, opendeurdag, infomoment, infodag, opendeurdagen, infodagen, open dagen

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

Ontdek welke studie­keuze bij je past

Ontdek welke studie­keuze bij je past. Op het online studiekeuze­platform vind je alles wat je kan helpen. Een brochure aanvragen? Eens chatten met studenten? Of een virtuele …

Studiekeuzetest

Ben je benieuwd welke studie­richting uit het hoger onderwijs het beste bij jou past? Of twijfel je tussen verschillende opleidingen? Weet je nog niet zeker wat je wil gaan studeren? Met behulp …

Studie(keuze)advies
Weet je echt niet welke studie bij je past? Twijfel je tussen opleidingen? Wil je van opleiding veranderen of wil je nog iets bijstuderen? Wil je advies over regelgeving of opleidingen …
Online infosessie 'wegwijs in het hoger onderwijs'.

Om een goede studiekeuze te kunnen maken, is het belangrijk om vertrouwd te zijn met de werking van het hoger onderwijs. Vertrekkend vanuit onze dagelijkse ervaring brengen we studie­kiezers, …