Faculteit Mens en Welzijn

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 26 29
  fmw@hogent.be

Faculteit Natuur en Techniek

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270 (voetgangers, openbaar vervoer)
9000 Gent
  +32 (0)9 243 27 00
  fnt@hogent.be

Faculteit Bedrijf en Organisatie

Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1 (auto, post)
Voskenslaan 270
9000 Gent
  +32 (0)9 243 22 00
  fbo@hogent.be

School of Arts

Campus Bijloke
J. Kluyskensstraat 2
9000 Gent
  +32 (0)9 267 01 00
  www.hogent.be/arts
  schoolofarts@hogent.be

INTERNATIONAAL BEDRIJFSMANAGEMENT

Afbeelding Internationaal bedrijfsmanagement

De sleutel naar een carrière als junior professional in een internationale context

De bachelor na bachelor internationaal bedrijfsmanagement richt zich naar bachelors en masters met een sterke interesse voor het internationale bedrijfsleven. De opleiding wil een mind opener zijn : internationaal verdiepend, no-nonsense praktijk georiënteerd en gefocust op management skills in een global environment. De insteek is zelfsturing vanuit eigen talenten, verwachtingen en professionele ambities : de cursist zet in hoge mate zelf een gepersonaliseerd traject uit onder meer via selectie van cases. De opleiding gaat dus niet uit van ‘iedereen gelijk’ via een patroon van klassikale lesblokken. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt in nauwe interactie en feedback met het internationale werkveld. Een deel van de training is Engelstalig. De docenten zijn gedreven vakspecialisten met praktijkervaring. Alle gastdocenten beschikken over een high level expertise in het internationale werkveld.

De opleiding is niet alleen premium maar ook gepersonaliseerd in levels met een verschillende samenstelling van studenten per level per opleidingsonderdeel al naargelang voorkennis en interesses. In totaliteit worden maximaal 45 cursisten toegelaten. Inschrijven kan pas na een intake.

Deze training leidt op tot junior professionals met een hands-on internationale management dimensie. Succesvol afgestudeerden krijgen het hoog gewaardeerde diploma bachelor in het internationaal bedrijfsmanagement.

Oneindig veel toekomstmogelijkheden.

Op 19 februari 2018 organiseerden de studenten zelf een groots event voor het goeie doel. Erwerd uiteindelijk meer dan 5000 euro opgehaald. Herbeleef dit event en check de aftermovie.

 

 

Waar?

Deze opleiding wordt aangeboden op de volgende campus:
Schoonmeersen
 

Is deze opleiding
iets voor mij?

Vraag het aan je vrienden


 

Heb je vragen?

Eveline helpt je graag verder!
Eveline Schollaert

Mail mij