Facebook Pixel IT - Hogeschool Gent
Foto IT

Studeer verder in IT.

I

Studeer verder in IT.

Gebeten door IT en je wil je graag verder verdiepen in deze interessante sector? Of ben je helemaal nieuw deze wereld en wil je graag zien wat je mogelijkheden zijn? Bekijk dan ons aanbod.

bachelor toegepaste informatica

 dagonderwijs, afstandsonderwijs

De opleiding biedt je in het eerste modeltraject een heel stevige en brede basiskennis over uiteenlopende IT-onderwerpen: cybersecurity, artificiële intelligentie, big data, ... Vanaf het tweede jaar bouw je daarop verder en kies je via verschillende keuzepakketten de specialisatie uit die jij voor ogen hebt. Deze opleiding kan je volgen in dagonderwijs (verkort traject) of via afstandsleren.

meer info →
verkorte trajecten →
afstandsleren →

postgraduaat geo-ict

 dagonderwijs

Geo-ICT is de toepassing van informatie- en communicatietechnologie in de geografie. Geografische informatie speelt een cruciale rol in overheids- en bedrijfsprocessen. Ben jij een ondernemend type en wil je met jouw bagage over GEO-ICT het verschil maken in beleidsvoering?

meer info →

postgraduaat it-management

 dagonderwijs

Je ambieert een leidinggevende functie als IT-consultant, IT-projectleider of IT-manager en je hebt een diploma als bachelor of master op zak? Deze eenjarige praktijkgerichte opleiding geeft je carrière gegarandeerd een boost en creëert extra kansen op de arbeidsmarkt.

meer info →

graduaat systeem- en netwerkbeheer

 dagonderwijs, avondonderwijs, werkplekleren

De opleiding systeem- en netwerkbeheer is een veelzijdige opleiding in het hoger onderwijs waarin je kennismaakt met alle facetten van het netwerkbeheer.

meer info →

graduaat programmeren

 dagonderwijs, avondonderwijs, werkplekleren

De opleiding programmeren is een veelzijdige opleiding in het hoger onderwijs, waarin je wordt opgeleid om zelf apps en digitale toepassingen te programmeren.

meer info →

Bezoek ons.

Kom naar een van onze digitale of fysieke infomomenten.
 

leer ons kennen →

Kom ons bezoeken.

Kom naar een van onze infomomenten.

meer info →