Facebook Pixel Techniek - Hogeschool Gent
Foto Techniek

Studeer verder in techniek.

T

Studeer verder in techniek.

Ben je al actief of gefascineerd door techniek en wil je je graag verder verdiepen in deze interessante sector? Of ben je helemaal nieuw deze wereld en wil je graag zien wat je mogelijkheden zijn? Bekijk dan ons aanbod.

graduaat elektromechanische systemen

 dagonderwijs, avondonderwijs, werkplekleren

De opleiding elektromechanische systemen is een veelzijdige opleiding in het hoger onderwijs waarin je kennismaakt met alle facetten van meet-, regel- en onderhouds­technieken.

meer info →

graduaat werforganisatie

 dagonderwijs, avondonderwijs, werkplekleren

Een veelzijdige opleiding waarin je kennismaakt met alle facetten van de organisatie van een werf voor bouwprojecten. Je kiest in de opleiding voor één van de twee richtingen: woningbouw en wegenbouw.

meer info →

bachelor elektromechanica

 dagonderwijs

Ben je gefascineerd door de wondere wereld van techniek? Zijn analytisch inzicht en technische skills sterke troeven van jou? Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Dankzij een verkort traject kan je in een beperkte studietijd dit extra diploma behalen.

meer info →

bachelor textieltechnologie

 dagonderwijs

Je bent gebeten door mode, industrieel ontwerpen, productontwikkeling, wetenschap of techniek? Maar nu wil je graag alles weten over de innovatieve textielwereld? En via crossovers nieuwe business- en productconcepten ontwikkelen? Kies dan voor textieltechnologie als vervolgopleiding.

meer info →

bachelor vastgoed

 dagonderwijs, afstandsonderwijs

Vastgoed is meer dan panden verkopen. Ook projectontwikkeling, vastgoedbeheer, syndicschap (beheer en de vertegenwoordiging van een mede-eigendom), rentmeesterschap en vastgoedexpertise zijn belangrijke deeldomeinen die je leert kennen. Deze opleiding kan je volgen in dagonderwijs (verkort traject) of via afstandsleren.

meer info →

postgraduaat geo-ict

 dagonderwijs

Geo-ICT is de toepassing van informatie- en communicatietechnologie in de geografie. Geografische informatie speelt een cruciale rol in overheids- en bedrijfsprocessen. Ben jij een ondernemend type en wil je met jouw bagage over GEO-ICT het verschil maken in beleidsvoering?

meer info →

micro degree preventieadviseur niveau II

 dagonderwijs

Geef gestalte aan een preventiebeleid (arbeidsveiligheid, welzijn op het werk) binnen jouw organisatie of onderneming. Je brengt de risico's voor de werknemers in kaart en stelt hiervoor een gepaste remediëring voorop.

meer info →

postgraduaat vastgoedbeheer

 dagonderwijs

Wil je jouw kennis over vastgoedbeheer verfijnen? Het programma is opgebouwd uit vier modules. De eerste module is oriënterend. De drie daaropvolgende modules behandelen elk een specifieke pijler van het vastgoedbeheer.

meer info →

Bezoek ons.

Kom naar een van onze digitale of fysieke infomomenten.
 

leer ons kennen →

Kom ons bezoeken.

Kom naar een van onze infomomenten.

meer info →