Facebook Pixel Opleidingen in afstandsonderwijs - Hogeschool Gent
Foto Opleidingen in afstandsonderwijs

Afstandsonderwijs.

Afstandsonderwijs.

Met afstandsonderwijs studeer je op jouw tempo, waar en wanneer het past. Het studiemateriaal is aangepast voor afstandsleren. En je krijgt de nodige begeleiding vanop afstand. Uiteraard behaal je dezelfde competenties en hetzelfde diploma als in de dagopleiding.

A


Accountancy-fiscaliteit

Met accountancy-fiscaliteit kies je voor een knelpuntberoep. Het diploma verleent je toegang tot een waaier aan sterk gegeerde en goedbetaalde financiële beroepen, waarin kennis van boekhoudkundige en fiscale wetgeving, analyse en interpretatie van financiële cijfers en adviesverlening centraal staan.

meer info →

F


Financiële planning voor particulieren

Je financiële kennis naar een hoger niveau tillen? Met deze micro degree word je een specialist in alles wat te maken heeft met beleggingen, kredieten en vermogens­planning voor particulieren.

meer info →

I

Interieur-
vormgeving

De opleiding interieurvorm­geving vormt je tot een echte professional die een opdracht kan aanvatten met de nodige zin voor realiteit en functionaliteit, maar die daarbij ook de nodige verbeelding, persoonlijkheid en gevoel voor esthetiek aan de dag kan leggen.

meer info →

L

Lichamelijke op­voeding - bewe­gingsrecreatie

Deze bachelor is een uniek traject op maat van topsporters en topsporters die aan het einde staan van hun carrière. Je kan studeren waar en wanneer je wil zodat je de opleiding optimaal kan combineren met je sport.

meer info →

N


Network administrator

Je computer networking skills uitbreiden of vernieuwen? In deze IT-specialisatie nemen officieel geaccrediteerde Cisco-instructoren je mee doorheen de drie Cisco CCNA-cursussen.

meer info →

O

Ortho-
pedagogie

Je overweegt een opleiding
orthopedagogie te volgen?
Maar je weet niet zeker of het
wel iets voor jou is. Of het past
bij je kwaliteiten, verwachtingen
en persoonlijkheid?

meer info →

R

Rechts-
praktijk
 

In deze afstudeer­richting verdiep je je in het complexe en snel veranderende recht en leer je op een praktische en probleem­oplossende manier met juridische bronnen om te gaan.

meer info →

S

Sociaal
werk

De professionele bachelor
sociaal werk aan HOGENT combineert vanaf het eerste jaar
praktijkervaring met brede theoretische inzichten. Dankzij de zeven keuzemodules krijg je de kans je te specialiseren en sta je dichter bij de realiteit.

meer info →

T

Toegepaste informatica

Er is veel vraag naar hoog
opgeleide IT-professionals: personen die een brede technische IT-kennis combineren met de nodige management­vaardig­heden om een bedrijfsstrategie om te zetten in een IT-oplossing.

meer info →

V


Vastgoed

Droom je ervan om een volwaardige bachelor in het vastgoed te behalen, maar ben je niet in de mogelijkheid om dit diploma via dagonderwijs te behalen? Lees dan vooral verder... 

meer info →